Pouze křestní jména na svatební pozvánce, je to vhodné?

Profilova fotka
Myslíte si, že je nevhodné dávat do pozvánky pouze křestní jména bez příjmení?
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme tam měli jen Míša&Pepa. a vlastně nic víc. Všichni nás znají, přijde mi zbytečné tam psát přijímení nebo adresu (když máme stejnou). Ale je na vás, jak tradiční svatbu chcete.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych tam urcite prijmeni dala , jelikoz znam napriklad vice paru se stejnymi krestnimi jmeny. Co kdyz bys nekomu poslala pozvanku a oni by nevedeli jaka *nevesta a *zenich je zvou na svatbu :-) Nenechavala bych to nahode. Nic tim nezkazis ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme mít Moni a Tomík, nebo Monika a Tomáš, ale bez příjmení. Oznámka budou pro ty co nás znají a tak nepotřebují příjmení ;-) Ale jak píše @yumy, je na vás jak tradiční svatbu chcete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli Naďka a Mirek a všem se to líbilo, bylo to takové osobnější :). Taky nám přišlo zbytečné dávat příjmení, však nás všichni znají-
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré odpoledne, záleží, komu všemu budete chtít oznámení dávat/posílat. Pokud jen rodině a lidem, kteří vás dobře znají a v zásadě vědí, že se budete brát (aby tam nevznikla případná shoda jmen, jak píše @englishbride), tak tam klidně dejte jen křestní jména. Pokud je oznámení určeno i pro "širší" okruh lidí (plus kolikrát se rodiče chtějí pochlubit svatebním oznámením své dcery/syna v práci apod.), tak tam dejte i příjmení, lidé jsou většinou zvědaví na celé jméno :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?