Posvatební oznámení, máte tip?

Profilova fotka
Ahojky holky, chystáme se posílat známým, které jsme nezvali na svatbu, oznámení, že jsme se vzali. Chceme to udělat jednoduché, vybrat některou ze svatebních fotek, a tam něco hezkého napsat. Nemáte někdo tip, aby to bylo třeba i vtipné nebo zase, aby to chytlo za srdce,atd... Normálně srším nápady, ale už jsem nějaká "vyšťavená" :)
Odpovědět
Profilova fotka
a co třeba jen jednoduše poslat přímo pohled na míru poštou s aktuální fotografií? To udělají jednoduše v každém fotolabu ;-)
Odpovědět
Hezké je třeba svatební foto a k tomu jen jednoduhý text "Máme se rádi a tak jsme se vzali!" nebo něco ve smyslu "Tak se na nás nehněvejte, že jste přitom nebyli, když my dva se na společnou cestu vydali…" nebo jsem ještě viděla oznámení, kde byly dvě chili papričky a věta "Ta myšlenka nás pálilo už dlouho" a to by se klidně hodilo i na posvatební oznámení.;-) Tak přeju pevnou ruku při vybírání ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nixee díky moc za rady:)
Odpovědět
Profilova fotka
@apacheee my máme tohle http://www.beremese.cz/fotoblog/palom... :-) někde na internetu jsem našla různý texty vhodný jako posvatební oznámení, ze kterých jsem to dala dohromady. Ale už nevím, kde jsem na ně narazila.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?