Písmo Copperplate Gothic Light

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte nebo neumíte přidat diakritiku nad toto písmo? Chtěla bych ho použít do oznámení, ale mám jej bez diakritiky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsem tohle řešila, nejjednodušší je to udělat tak (zní to složitě, ale je to nejlepší způsob), že si napíšeš například psací Y, dáš si to do malování a vyřízneš z toho Y jen tu smičku dole tak, aby vypadala jako háček a pak to dosadíš nad požadované písmenko ( s čárkou ještě jednodušší ):-) Koukni na obrázek, jak to vypadá na našem... Je to tedy jiné písmo, ale určitě to tak půjde na všech...
Odpovědět
Profilova fotka
@andouch Vypadá to moc hezky, co je to prosím za písmo? Jinak je tam menší chybka, v prvním slově chybí háček nad e :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dancahruska Vím vím, tohle je jen nástřel:-). Chyb tam bude určitě mnohem víc, ale jak na to vejrám už dlouho, tak je nevidím:-)) Písmo je to jedno za takového programu, který používám na úpravu fotek, je jich tam hodně .. Jmenuje se to picmonkey.com. Vytvořila jsem si sama celé oznámení, původně to měl být jen návrh na to, jak bych to chtěla, ale nakonec je to finální verze :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@andouch A máš už i vymyšlený to, jak to bude vypadat graficky? A máš už hotový i nějaký přibližný harmonogram celýho dne? Já v tom trochu tápu, nevím, jak to nejlíp vymyslet, aby to dobře navazovalo a tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dancahruska Tak IP, ať to tady slečně celé nezahltíme 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D To nevadí, aspoň tu vůbec někdo něco napsal. Akorát já to prostě neumím spojit, oznámení dělám ve wordu a nevím, jakým způsobem mám háček okopírovat na už napsané písmenko.
Odpovědět
Profilova fotka
@hankaadom mrkni sem http://www.ceskefonty.cz/ tady jsou uz ty fonty upravene na ceskou diakritiku a nemusis se s tim stvat, jen to stahnes a rozbalis podle toho navodu, je to jednoduche, taky jsem to pouzila na neco @andouch
Odpovědět
Profilova fotka
@olsett Tam je Copperpot, ne Copperplate a když jsem ho stáhla, tak mi dělá pořád nějaký nepořádek. Každopádně děkuju za odkaz, určitě využiju aspoň na jiné písmo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, tak Copperpot mi opravdu nefunguje s diakritikou :-/
Odpovědět
Profilova fotka
@hankaadom Hani, musíš to mít ve formátu .png nebo .jpg (obrázek), takže se to dělá, až když máš vše hotové a můžeš to uložit jako obrázek. Kdybys chtěla, nemám problém ti s tím pomoct/ukázat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@andouch Asi budu potřebovat návod krok po kroku :-D Podařilo se mi najít skoro stejné písmo, které má některá písmenka s diakritikou, ale pořád tu je Ř, které s háčkem nenapíšu. Jinak písmo se jmenuje CooperPlateTLig , pro ty, kteří by měli stejný problém jako já :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?