Papírová krajka

Ahoj nevěsty... objednávala jste si některá tuto papírovou krajku?? Měla jsem ji objednanou z ebay, ale čekám na ni už skoro 2 měsíce a pořád nepřichází, tak narychlo sháním někoho komu zbyla a od koho bych si ji mohla koupit. Potřebuju ji na svatební oznámení... najde se tady některá z vás, která by byla tak moc hodná a tuto krajku by mi prodala??? Měla jsem objednaný rozměr 19 cm (7.5''). Díky moc
Odpovědět
@vyhnalkovalucie Dobrý den, my máme v nabídce krajku pr. 22 cm, ale ne s úplně stejným vzorem. Tak kdyby náhodou :-)
Odpovědět
Ty české papírové krajky jsou dost tenoučké, tak nevím , jestli jsou vhodné na oznámení.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, ja som ju objednávala a došla za cca tri týždne v pohode... to ma mrzí, že máš s dodaním problémy :-S zbylo mi 8 kusov myslím, neviem, či ti to pomože... a ako píše radkaja, že české sú tenké, ja myslím, že tenké sú všetky, táto nie je žiadna hrubotina :-) ale na oznámení mi drží pekne.
Odpovědět
Profilova fotka
a aký status objednávky je na ebay? v riešení, alebo odoslané?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, co zkusit tady, je skoro stejná jen trošku větší, ale třeba by Ti vyhovovala :-) http://www.dessert.cz/index.php?open=...
Odpovědět
@cicibajza objednaval mi to bratranek. Ted tam psal jak je mozne, ze to trva tak dlouho a jejich odpoved byla, ze si u nich pry nic neobjednal...to je akorat k nastvani. Odkud byla ta tvoje krajka?taky z ebay z Ciny? Mozna ji zkusim objednat znovu a kdyz ne, tak objednam tu comi na ni posilala odkaz dordulka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vyhnalkovalucie jj, ja som tiež objednávala z ebaya, myslím, že v mojom albume pri foto tej krajky som mala i odkaz, od koho som to objednávala. tak držím palce, nech to už vyjde :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?