Oznámení z Alliexpressu? Ano/ne?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenost s objednávkou oznámení z Aliexpressu a dotisknutí tady? Pokud ano, byli jste spokojeni? Děkuju :-) Mě se totiž líbí oznámení, které stojí u nás třeba 60 Kč a při 110 lidech na svatbě.. prostě se mi to nechce dávat, když to potom někdo hodí do koše...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jen přidám zkušenost z tisku, pokud si někde zadáváš dodání oznámení včetně tisku komplet, vyplatí se to vzít společně, než když dodáváš vlastní materiál a chceš ho jen dotisknout. Tedy nejdříve bych zjistila, kolik bude stát dotisknutí tady, abys nezjistila že budeš na stejných penězích . Často se tomu taky tiskárny brání, protože nechtějí převzít garanci za kvalitu (logicky nevědí na jaký materiál tisknout, jestli to chytne nebo ne ...). Netvrdím že to tak musí být vždy jen máme podobnou zkušenost. Tak je pak na zváženou jestli pár korun rozdílu stojí za ten risk co vůbec přijde. Máme s těmito servery z Asie rozmanité zkušenosti. Když už věci po dlouhé době přijdou, většinou to vypadá jinak a kvalita odpovídá ceně.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za reakci. Já jsem si našla oznámení, které se u nás prodává za 50 Kč na Ali za 30 Kč a to je docela rozdíl. A je opravdu úplně stejné. Už jsem psala do jedné tiskárny, jestli toto dělají.. Ale děkuji za reakci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně, nechci odrazovat jen přidávám zkušenost :-). Je potřeba objednat z Aliexpressu hooodně dopředu :-) Někdy to je tady hned, jindy není problém čekat třeba přes měsíc a nemáš možnost to ovlivnit. Někdy mívají i možnost připlatit si za rychlejší dopravu, ale tím se zase stírá rozdíl lepší ceny ... Zkus nějakou menší tiskárnu nebo firmy, které se zabývají výrobou razítek a vizitek. Ty jsou schopny dát dobrou cenu na potisky v malém množství.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás, dotisky textu na donesená oznámení objednávaná z Číny jsme u nás již víckrát dělali, proto mohu také přispět zkušeností. Naši zákazníci ve více případech přišli s požadavkem na použití našeho papíru vyšší kvality dovnitř oznámení, jelikož ten čínský byl velmi podobný klasickému slabému papíru do domácí tiskárny a ne vždy barevně ladil se zbytkem oznámení. Celková kvalita se může u různých výrobců používajících na webu stejný obrázek svatebního oznámení značně lišit, proto je dobré věnovat dost času k nalezení kvalitního výrobce s referencemi (avšak ani ty nemusejí být všeříkající). Také, jak již zde bylo zmíněno, ne na každý papír lze tisknout na každé tiskárně, proto Vám doporučuji objednat nějaký ten kus navíc pro testování možnosti potisku. Další věcí, která zde již zazněla je dodací lhůta, DPH, případně clo (clo by se Vás zřejmě netýkalo vzhledem k částce za oznámení) a náklady na vyřízení tohoto. Pokud byste si nechala potisknout oznámení u nás, tak orientačně byste platila 5Kč/kus za potisk textu (jednostranný) plus za sazbu textu 380Kč (nebo v případě donesené hotové sazby tato částka odpadá).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?