Oznámení jako letenka

Nechal jste si někdo udělat? a kde vás to vyšlo nejlevněji? A "nelitovali" jste - třeba někdo to oznámení nepochopil nebo se mu nelíbilo?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my jsme přímo český výrobce svatebních oznámení a ostatních svatebních tiskovin. Mezi naše přednosti patří výroba svatebních oznámení přímo na míru zákazníka (nemyslíme tím jen potisk s vlastní fotkou a textem, ale kompletně oznámení i jeho forma a vzhled). Pokud byste nikde nenašla oznámení které hledáte, zkuste se mrknout k nám na web. Přidám pár ukázek našich oznámení, které jsme vytvořili na přání zákazníka. :)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@michalusenka Ahoj,já myslím že důležité je,že se to líbí Vám a má to pro Vás třeba nějaký význam:-)) podle mě je to originální nápad:-) a určitě když se to nebude někomu líbit tak to je přeci jeho věc a ty se tím neznepokojuj:-) každý si dělá svatební oznámení,které chce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michalusenka ahoj my máme oznámení jako vstupenku do divadla a pochopili to s přehledem všichni a líbilo se to taky všem. My jsme si to zvolili hlavně proto, že je to netradiční... :-) Cenově ti neporadím, my si k tomu nechali dětlat takovej ozdobnej obal, který byl nákladnější a cenu jsme potom měli danou celkově. Náklady ale docela dost ovlivňuje papír, jak moc je "hustej" nebo "tlustej" a barva... Takže jestli se vám to líbí, tak do toho určitě jděte ;-)
Odpovědět
@berunice12 @jitka0905 já spíš, aby to někdo nevyhodil, když to objeví v poště :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@michalusenka tak pokud tam budeš dávat jenom tu "letenku", tak bych možná pro jistotu přidala ještě nějaký lístek, nebo kratší dopis ;-)
Odpovědět
Tady je jedna pro inspiraci :) (od firmy fotosvatebka)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?