Na svatebním oznámení jen jméno bez příjmení, měli jste?

Profilova fotka
Měla jste některá na svatebním oznámení jen jméno bez příjmení? Ukažte ho prosím :))
Odpovědět
@rainbow_x Ahoj, my tam budeme mít jen křestní jména - ve stylu nevěsta & ženich :-) Ukázat ho nemůžu, protože rodina a přátelé o tom ještě neví, tak nechci, aby se to dozvěděli náhodou z internetu..
Odpovědět
Ahoja, já chci také jen jména, moc se mi ani nezdá tam dávat adresu ... :-)
Odpovědět
@symcca My tam taky nemáme adresu.. Přijde mi to zbytečné, když svatba stejně nebude u nás.. Máme tam naši fotku a křestní jména.. A na druhé straně datum svatby a místo kde se koná.. To je všechno :-) Stejně totiž přemýšlíme, že do obálky k oznámení každý dostane malý lístek s tím, že ho zveme na hostinu a s programem dne - takže všechno potřebné se dozví od tam nebo od nás :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme měli jména bez příjmení, adresu také ne...na mě to pak totiž působí jako nějaké úřední lejstro. Dokonce jsme tam ani neměli napsáno, nic o tom, že se jedná o svatbu. Byl k tomu ještě nějaký průvodní text o ubytování atp. (jednalo se o celý víkend na horách), ale tam také nebylo napsáno, že se jedná o svatbu. Ještě tam bylo napsáno, že se nejedná o žert, protože jsme to posílali na apríla :) - a stejně to všichni pochopili správně, neuvěřitelné!
Odpovědět
my mame oznameni uplne beze jmen... formou nasi fotografie s datumem ... jmena adresu obradu apod. jsme nechali az na karticku ke stolu aby to oznameni "nekazily"
Odpovědět
@rainbow_x My ano, to s hafanama, mrkni: http://www.beremese.cz/forum/svatebni... Někdy se bavím, co vše jsou lidi schopní si na oznamka dát, třeba tituly! :-D Ty přeci patří do práce. Adresu jsme měli společnou, kde jsme v té době bydleli a je fakt, že pár přání nám přišlo poštou, protože jsme některým lidem oznamka posílali jen emailem.
Odpovědět
Ono dost záleží na tom, komu to oznámení/pozvánky dáváte. Jestli třeba lidem, se kterými nejste tak často v kontaktu, tak je podle mě dobré tam mít i příjmení ( "Táto a kterej Pepa že se to žení? Ten Novákovic a nebo ten vod Majerů?" ). My posílali oznámení dost lidem (čistě jako info bez pozvánky) a měli jsme i příjmení i adresu. A to přesto, že svatba byla na hony jinde. Pak nám totiž domů na ní posílali hromady gratulací a to bylo příjemný:-D Pokud je pozvánka ale čistě v úzkém kruhu rodiny, tak je to nesmysl, když už stejně všichni vědí všechno:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wallflower a můžes mi ho prosim poslat na email?? @symcca také nedámě adresu, jen město, ve kterém bydlíme. @broookes Taky mi právě přijde že je to pak uplně zkažený :D Ale na naši svatbě bude i dost cizinců, kterým budeme oznámení posílat poštou..Tak se bojím, aby pak vubec někdo poznal že jsme to my :) :) @lennus tituk měla na oznámku naše známá a taky mě to docela pobavilo :D @parajan V kruhu rodinném to není, ale asi tam budou naše fotky (černobílá) tak snad to bude jasné :)
Odpovědět
Profilova fotka
taky budeme mít jen jména,je to pro nás druhá svatba,já si nechala příjmení po bývalým muži a tak nějak to nechci uvádět na tom našem oznámení...máme to jen v kruhu rodinném,tak se nám ta neformální verze i víc líbí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nechceme uvádět příjmení, ani adresu - jen název kostela a v jakém je městě (maličké městečko, karambolů se nebojím :-D ). Oznámení bude otevírací a buď na jeho zadní stranu nebo spíše na kartičku s pozváním ke stolu dopíšeme adresu webových stránek, kde budou další informace. A to, že jde o svatbu, půjde poznat z obrázku na první straně a i z jiných indícií, samozřejmě :-) , ale také nebudeme mít napsáno, že bude oddáni atd., je tam trochu vznosnější formulace. Ať to prostě nevypadá jako úřední lejstro ;-) @parajan Spojitost adresy a přání je zajímavá, to mě nenapadlo :-D (Ale v našem případě milý vybral takové umělecké oznámení a tam se to moc nehodí, navíc ti, kdo jsou tak dobří přátelé, že by nám přáníčko poslali, jsou na svatbu zvaní :-) )
Odpovědět
@rainbow_x no my prave proto rovno s oznamenim rozesilame ty karticky "pozvanky ke stolu" i s odkazem na nase webove stranky takze kdyz jim to nedojde hned z te fotky tak z te karticky snad uz ano .. a kdyby ani to ne tak po precteni toho webu uz musi jinak snad at radsi ani nejezdej :-D
Odpovědět
My meli taky jen krestni jmena a ...oznamuji,ze budou oddani....bez adres,bez prijmeni,jen datum.pridavali jsme k tomu karticku kdd bylo pozvani na oslavu a taky www stranka kde bylo vic info
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?