Máte toto svatební oznámení?

máte někdo toto či podobné svatební oznámení? a jak jste s ním spokojení ? díky :) http://www.kyoprint.cz/svatebni-oznam...
Odpovědět
Ahoj, mám doma ukázku bez tištění. Je to moc pěkný, jen papír. kartička je obyč. tvrdý papír. Možná bych dala lesklejší. Ale to je jen malinký ani ne nedostatek. :-) Mně se moc líbí :-)
Odpovědět
Ahoj, taky mám doma vzorek, původně náš favorit, ale poté co jsme si nechali zaslat vzoky ještě od jiné společnosti jsme ho zavrhli. Vybrali jsme si toto: http://www.fotosvatebka.cz/index.php?... Je z leskejšího papíru, a přišlo nám luxusnější. Pro nás je to přesně to "ono". Ale je to jenom věc názoru.
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme vzoreček doma, je hezké, ale kartička je taková obyčejná přesně jak píše zanda1 :-)
Odpovědět
to je přesně to co mi na tom trochu vadí, tak proto tam nemají více nafoceno, tak to ještě rozmyslím, díky holky :)
Odpovědět
@dagik Také máme doma vzoreček. Původně jsme ho chtěli objednávat ale i nás zklamal ten papír... Navíc vázání mašličky je dost lajdácké.... Nakonec jsme objednávali stejně jako @ch_ivca od spol. Printia, akorát typ SK320m a jsme moooc spokojení. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud nejste spokojeni s kvalitou papíru, tak zkuste mrknout k nám na web (najdete ho v podpisu), jsme přímo výrobci a všechno jsou to vysoce gramážní papíry, takže kvalita je opravdu na prvním místě. Zasíláme 2 vzorky zdarma, pokud budete mít zájem o nějaké oznámení, tak stačí napsat a my Vám zašleme vzorek, ať se můžete přesvědčit na vlastní oči (ruce).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?