Malá svatba - kdy dát oznámení???

Profilova fotka
Ahojky nevěsty, skromný dotaz pro ty co budou mít malou svatbu - bylo mi řečeno, že když se dělá malinkatá svatba - cca 12 lidí, že se oznámení posílá až po svatbě s tím, že "byli" oddáni. Jak vy to máte?
Odpovědět
@petelinka Jak říká pan Špaček: "I na malou svatbu rozesíláme oznámení, chceme-li mít na obřadu hosty." Já mám taky malinkatou svatbu, jen s nejbližší rodinou a oznámení jim teda nedávám - sami o něj nestojí, že je to zbytečné vyhazování peněz, všichni jsou už dávno informovaní co kdy a jak. Budu akorát po svatbě rozesílat přesně jak píšeš "byli oddáni" těm členům rodiny, kteří na svatbě nebudou.
Odpovědět
Taky to máme podobně. Budeme posílat oznámení až po svatbě. Hlavně proto, že před kamarády to opravdu tajíme. Nehceme tam davy a nějaké srandičky, byli by schopni se zmobilizovat, i kdyby se to dozvěděl jen jeden z nich den před svatbou :-D Nejbližší příbuzné (asi dvacet lidí), jsme pozvali osobně s tím, že oznámení dostanou až potom (aby měli taky památku).
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my to teda netajíme,ale chceme jen pak oběd s nejbližší rodinou. Jde o to,že už mi pár přátel řeklo,že by mě chtěli ve svatební den vidět jako nevěstu a ráda bych je tam měla aspoň na obřad. Ale asi to udělám podle sebe a při předávání oznámení,že teprve budeme oddáni jim osobně řeknu jak se věci mají a jestli chtějí mohou přijít na obřad a poblahopřát. ;-)
Odpovědět
@petelinka My jsme měli malý oběd s rodinou (cca 16 lidí včetně nás dvou). K tomu mi přišly dvě kamarádky na obřad. Oznámení jsem předem poslala těm, kdo jsem věděla, že přijdou. Po svatbě jsme posílali oznámení, že jsme se vzali, všem ostatním.
Odpovědět
Profilova fotka
@petelinka meli jsme jen malou svatbu a oznameni jsme predavali "rodine" cca mesic pred svatbou. V praci jsem oznameni pripnula na krabici s kolacky den pred svatbou. Nijak jsme to netajili a vsichni respektovali, ze se jedna o malou svatbu a par kamaradek se prislo podivat jen na obrad. Nasledne jsme uz nic neposilali.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?