Kdy se zasílá svatební oznámení?

Profilova fotka
paljuka1 Holky poradte,kdy se zasílá svat.oznámení,kolik dní-týdnů nebo snad měsíců před svatbou?
Odpovědět
Profilova fotka
u nís 14dní předem, spolu s koláčkama :)
Odpovědět
my máme svatbu v červenci, posílat budeme asi na konci dubna, aby nebyli všichni pryč na dovolené... ;-)
Odpovědět
my ho budeme mít za tyden hotové...ale jeste nevim kdy ho dame
Odpovědět
my stejně jako tlap.ka - 14 dnů před s koláčkama - ale všichni co budou pozvaní už to vědí teď :-)
Odpovědět
..tak 2 měsíce dopředu..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, dost záleží na tom, kdy svatbu máš. My jsme zasílali hodně dopředu, tuším, že asi čtyři-pět měsíců dopředu, protože jsme měli svatbu v srpnu, tak aby se všichni neváleli u moře. :-D Nakonec se to ukázalo jako vcelku dost dobrý nápad, neboť nejen svědkyně plánovala na tu dobu původně dovolenou... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu v srpnu a plánuju rozeslání pozvánek tak na přelomu dobna a května, ale jak říká misulka83 záleží kdy máš svatbu, taky pokud nejni v sobotu, ale ve všední den tak to chce dřív aby si lidi mohli zařídit volno v práci....
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme posílali dva měsíce před, ale těm, co jsme tam opravdu chtěli mít, jsme to řekli už půl roku dopředu. Jen je asi potřeba dát pozor na to, jak jim to řeknete - ti naši mizerové z větší části nepřijeli, protože si prý mysleli, že jim to jen oznamujeme, ne že je zveme! Bych je kopla ]-( ale výmluva se vždycky najde, takže jistotu stejně nemáte, ale aspoň máte klidné svědomí:-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme svatbu na konci května, rodině ho dávám už teď, těm, co budou na hostině, ho pošlu na konci března dva měsíce dopředu, ale oni to stejně všichni vědí, že jsou pozvaní, a počítají s tím, takže to je jenom formalitka, do práce ho ponesu měsíc před, kdy ho taky vyvěsím na facebook, aby se mohli na obřad přijít podívat i známí, co na hostině nebudou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatba byla konec července, oznámení jsme roznášeli a rozesílali v průběhu května :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Já to poslala po svatbě jako prostě oznámení o tom, že jsme se vzali a aby to brali na vědomí a jsem za to ráda. Ušetřila jsem si spoustu keců od lidí a motání se do organizace. S manželem jsme se jednoho dne dohodli a za 2 týdny byla veselka. A taky se všechno stihlo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?