Kdo zhotoví svatební oznámení s fotkou?

Profilova fotka
Holky pomooc,svatbu mame za 3mesice a ted momentalne hledam nekoho kdo by nam zhotovil svatebni oznameni s nasim fotem. Nevite nekdo prosim o nekom kdo by nam mohl pomoc??? Moc dekujem za jakoukoliv odpoved.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Myslím, že tohle ti udělá skoro každá reklamní agentura.
Odpovědět
Profilova fotka
a ty hledáš někoho, kdo vás nafotí nebo už z hotové fotky udělá oznamko?
Odpovědět
Profilova fotka
Diky holciny za odpoved.Fotky uz mame ted potrebujeme nekoho kdo nam to da na oznamko. Uz jsem se jukla i na internet ale bezuspechu. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Nechci bonzovat,ale pokud se ti bude líbit oznámko co budeme mít my-v albu,tak nám je dělala jedna holčina odsud.Více ti napíšu do IP,pokud budeš chtít,napiš. ;-)
Odpovědět
a jak presne si to oznamko predstavujes? poslala jsem ti do IP odkaz, kde ti vyrobi oznameni a fotku si tam potom vlozis ;-)
Odpovědět
Ahoj, v sobotu 26.4.2008 jsme měli svatbu. Taky jsme si vymysleli svatební oznámení s fotem, dělal mi o známý grafik. Pokud budeš mít zájem - tak se ozvi - pošlu Ti naše oznámení na mailovou schránku, včetně jegho nápadů na oznámka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
princess: jakýkoliv grafik ti to určo udělá.My to dáváme známému grafikovi, taky budeme mít fotku....
Odpovědět
Profilova fotka
a proc si to neudelate sami? treba ve Photoshopu?
Odpovědět
Profilova fotka
:-) taky jsem uvažovala že bych se do toho pustila..není to moc složité? třeba v tom photoshopu? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Photoshop je úplně jednoduchý...a dají se tam dělat zázraky!! My budeme mít fotku...ale z ateliéru...takže jen ve photoshopu dopíšu datum a bude!
Odpovědět
Profilova fotka
princes, oznámení s fotkou dělá skoro každá agentura zabývající se tiskem svatebního oznámení,já když hledla svatební oznámení tak jsem je našla na každé druhé stránce
Odpovědět
Profilova fotka
nevesta, zvladne to i amater (s trochou trpelivosti ;-) )
Odpovědět
Článek se načítá
Princess - pokud to jde o to, co máš v albíčku (něco jako mám já v albu dole), tak to je otázka max. 15 min ;-) , pokud nikoho neseženeš, dej vědět, klidně ti je "spíchnu", ajk píšou holky, to se zvládne doma, škoda vyhazovat eníze za grafika ;-)
Odpovědět
http://www.svatebnioznameni.com/ tady ti udelaji jake chces
Odpovědět
Mrkni k nam do alba myslim ze ho tam mame. bylo to skoro cele vlastni vyroba - foceni sami na "blby" digital. pak sme to vytiskli na prusvitku- a oboustrannou lepenkou lepili k predem udelanemu rucnimu papiru s textem - to jedine bylo na zakazku.
Odpovědět
Profilova fotka
taky to tak máme - mám je už v albu :-) Foceno ale profíkem v Tunisu
Odpovědět
Jezisi pokud chcete oznameni s fotkou, proc si ho neudelate sami? vzdyt je to jednoduchy jako facka, zbytecne vyhazovat penize za nejaky grafiky.
Odpovědět
Profilova fotka
hm kukněte do alba...dělal kamarád :-)Jsem spokojená....malé úpravy však ještě budou :-D
Odpovědět
Právě taky řeším výrobu vlastního oznámení |-|, jen pořád řešíme, jestli tam dát naši fotku nebo jen nějakej "obyčejnej" obrázek... Ale přijde mi fakt lepší vyrobit si to takhle sami (pokud jde o to oznámení s fotkou). Ve Photoshopu to zase tak moc těžký není... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky sme dělali sami... Pohoda, pokud si v tom už někdy dělala (taky ale záleží, jak složité chceš :-) ) Pak si s tím jen pohrát a výsledek - unikátní :-) Horší je pěkná fotka, zvlášť s námi ne příliš fotogenickými :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mooc dekuji za vsechn odpovedi.Sama si na to ale netroufnu, a ono tak na dalku neco objednavat..hruza s pritelem zileme na zelande...takze nemam moc kontaktu s grafikama. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky.Já bych také chtěla oznámení s fotkou. Fotky bych si chtěla nechat udělat od profíka, ale pak si také nevím rady. Ten odkaz co sem dala terak je fajn, ale to co by se mi líbilo stoji 44kč kus a to je dost.
Odpovědět
magnolia:my jsme měli na svatebním oznámením také naši fotku a vypadalo to moc hezky,zase něco jiného:-) sice jsme si museli nafotit 6 fotek,za 80 Kč jedna,ale stálo to za to,máme je doma všechny a slouží místo obrázku:-)nechali jsme nafotit i v civilu a tak trošku svůdně a je to moc hezké:-) Jestli máte zájem napište mi mailík,pošlu vám odkaz na její stránky:-) můj mail albertova.kamila@seznam.cz Jinak přeji hodně štěstíčka v manželství:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky zkuste se podívat do představebního alba Janna. Já už jsem jí kontaktovala.
Odpovědět
Profilova fotka
Nás to vyšlo na 10 Kč jedno - jsem fakt spokojená - dělal nám ho Aleš Hart z Brna - číslo můžu poslat :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
@farmar Ahojky, sháníme někoho, kdo by nám udělal svatební oznámko s fotkou. Našla jsem tvůj vzkaz - mohla bych se, prosím, zeptat, kdo vám jej dělal? případně požádat o zaslání na mejl? byla bych moc moc moc vděčná. M.
Odpovědět
@marcelkaaleskova Můžu doporučit pana Fraňka z Printie, nějaké vzory najdeš tady http://www.fotosvatebka.cz/svatebni-o... a dělá i cokoliv jiného co si naporoučíš. ;-)
Odpovědět
Děkuji ti moc Torpen ;-)
Odpovědět
Dělali jsme si sami ;+) http://svoji.zde.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty a milí ženichové, jsme výrobci svatebních oznámení a vlastníme spousty technologií, takže dokážeme vyrábět oznámení i přímo na míru. Pokud by jste měli zájem o nějaké svatební oznámení z našeho webu a chtěli do něj přidat fotku, tak to nebude žádný problém a uděláme ho opravdu s kvalitním potiskem, takže fotka nebude vybledlá, nebo jiným způsobem znekvalitněná. Více informací najdete na našem webu, který se nachází v mém podpisu. Dotazy můžete směřovat na email info@tiskoznameni.cz
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?