Jak udělat levně fotooznámení?

Profilova fotka
Holky, poraďte!!! Mám si fotooznamko nechat udělat přes net nebo raděj zajít někam do tiskárny??? Nevím co vyjde levněji!!! :-S
Odpovědět
My ho máme z happyfoto, stačí počkat každý týden mají akci na jiný formát, tak zaleží jaký chceš pak se dá kus sehnat i pod 2 koruny, kvalita super, dodání téměř okamžitě, tiskneme tam už roky a naše oznámení jsme tam dělali taky.
Odpovědět
@jnklimova jo a samozřejmě jsme to posílali přes net a na dobírku.
Odpovědět
Profilova fotka
No jenomže já bych to chtěla od nich i zpracovat, nemám to nachystané jen na odeslání! Koukala jsem na KYOPRINT, tam mají třeba rovnou katalog, to asi v HAPPYFOTU nemají, že???
Odpovědět
@jnklimova no tam mají nějaké šablony na předchystání ale to bych na svatbu moc neviděla, myslela jsem že to chceš jen vytisknout
Odpovědět
Profilova fotka
Ja delala oznameni v http://www.loonapix.com/cz/framer/cat... , vlozila fotku zamku, pismo sem napsala v picasu a nechala to vytisknout v akci v happyfoto
Odpovědět
já to dávala do fotolabu, 60ks za 574Kč i s obálkama, spokojenost!
Odpovědět
taky jsme meli ve fotolabu - maji fajn program na upravu - 100 ks oznameni s obalkami cca 1000 Kc. spokojenost
Odpovědět
tak my si oznameni udelaly podle sebe jen vytiskly na obycejny papir jak si to predstavujeme a pak jsme to jely tisknout k fotografce..my to mely ve forme fotky tak nas to nevyslo moc jedno oznameni jako fotka 7kc plus 3 kc male pozvanka ke stolu.
Odpovědět
Kamarád mi neustále doporučuje Corel. Kdysi jsem ho měla a zdál se mi nic moc, ale možná jsou nové verze lepší.
Odpovědět
Corel je velmi dobrá věc a dá se v něm udělat téměr cokoliv. Já jsem v něm oznámení dělala. Ale pokud s ním člověk nikdy nedělal, tak si myslím, že by určitě potřeboval pomoci.
Odpovědět
Profilova fotka
my si teď dělali oznámení ve photoshopu - vlastní fotka a pár razítek a bylo to - chce to jen mít nápad. První verzi mám u sebe v albu - můžeš se podívat:-) a tisk asi pořešíme taky přes happyphoto
Odpovědět
@kim_m a jakou verzi corelu používáš? A jak je přesně název, prosím? Ono to má tuším několik mutací, ne?
Odpovědět
Článek se načítá
já dělala oznámko v programu Picasa 3 a byla sem s ním naprosto spokojená. Je jednoduchej a na to co sem vytvořila bohatě stačil :-) Oznámko mám v albu. Je jich tam víc, ale vyhrálo to s otisky dlaní v písku :-) Tisk sem chtěla pořešit doma, ale dostala sem kontakt na levnou a dobrou tiskárnu, poslala jim svůj návrh a cena bude 5,- bez DPH za jedno oznámko :-) A to je naprostá bomba :-) Takže nemusim doma nic tisknout :-)
Odpovědět
@evzeniegrandetova Já mám verzi X3. Už existuje verze o 2 nebo 3 vyšší. Vzhledem k tomu, že máme oznámení kreslené, tak jsem ho dělala v Corel Draw X3, ale fotky se dělají v Corel Photo-Paint X3.
Odpovědět
@kim_m díky! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si dělali oznámení taky sami, ve Wordu :-) Máme tam 3 fotky a text, mám ho v albu. Tiskli jsme to na fotopapír (papír z papírnictví za 6 Kč kus a na jeden se nám vešly dvě oznámení).
Odpovědět
http://napaditanevesta.blogspot.com/2... Už jsem to zkoušela a vypada to naprosto luxusne. Koupila jsem 200g papír s jemnou texturou, na to nas srdecni obrazek, ostrihala kraje do vlne (ozdobnyma nuzkama), na pauzak vytiskla text, prilozila, udelala nahore dve dirky a protahla masli v barve obrazku i svatby. Vypada to vazne luxusne :-) fakt doporucuju!
Odpovědět
jeeee a ja to napsala do jinyho fora....:-) sorry
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?