Jak pozvat jen na obřad?

Profilova fotka
Holky potřebuji poradit. Mame zvácí kartičky vlepené do otevírajícího oznámení a potřebuji vymyslet text na kartičky pro lidi, kteří nejsou zváni na oběd. Něco ve smyslu, aby se došli podivat na obřad. Ale jenom něco krátkého. Máte některá typ?:)
Odpovědět
Dala bych jim jen Oznámení... nic víc. Podle mě to pochopí. Neni tam nic psané s obědem... Já to taky tak mám.
Odpovědět
Profilova fotka
Těm, co jdou jen na obřad, se většinou dává jenom oznámení...A těm co jdou na oběd, tak kartička s pozvánim ke svatebnímu stolu... Takže je každému jasné, že když nemá kartičku ke stolu, tak může přijít akorát na obřad...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je těžký, protože samotné oznámení je tak trošku pozvánka na obřad. Co tam třeba napsat "Přjďte se na nás kouknout"?
Odpovědět
Profilova fotka
@ewulka88 Myslím, že jako pozvání na obřad se bere automaticky to, že někomu předáš oznámení bez kartičky s pozváním ke stolu, ne? U nás to tak teda je, na obřad se může přijít podívat každý, na hostinu jen ti zvaní, kteří dostali kartičku.
Odpovědět
Jojo, souhlasim s holkama, my to tak mame taky - oznameni pro ty, co jdou na obrad a pro ty co jdou i na obed, popr. na raut jeste karticka s pozvankou. Takze automaticky, dko ma jen oznameni, mel by to brat jen jako pozvanku na obřad. Ale resim taky podobny problem, snad budou lidi chapaví...hodne sil do priprav a co nejlepe povedeny svatebni den!!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No u nás to tak je, ale mám pod tou kratičkou zakončenou krajku. Takze karticku tam musim mít a na ni potřebuji nějaký text.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuuzaa86 @capybarka @marky8822 @cermij
Odpovědět
Profilova fotka
@ewulka88 Tak co třeba něco jako: "Přijďte nám popřát do společného života dne..."
Odpovědět
@ewulka88 No tak udělat kartičku Zveme Vás na obřad od tolika a tolika tam a tam
Odpovědět
Profilova fotka
@makovaapanenka to není špatné, díky;)
Odpovědět
@ewulka88 já jednou viděla pozvánku kde bylo oznámení a pak pěkná kartička něco v tom smyslu, že by byli rádi, kdyby s nimi prožila jednu z nejdůležitějších chvil v životě. Pod tím PS: Svatební hostinu tím nemyslíme ;-) Pokud vím, nikoho to neurazilo, ale záleží na lidech no..
Odpovědět
my všem, kteří nebyli zváni na hosti, rovnou řekli, že když budou mít chuť, ať se příjdou na obřad podívat. Někdo nám řekl, že příjde určitě, někdo že uvidí, atd... řekli jsme to takto asi 40 lidem a vím, že jich určitě příjde 20 a zbytek, to se uvidí.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?