Jak poskládat a připevnit stužku na svatební oznámení?

Profilova fotka
Ahoj, oznámenia a menovky si chceme vyrobiť sami, ale nejak si neviem rady s tým ako poskladať stužku (podobne ako vidíte na fotke), tak aby sa mi to nešmýkalo medzi prstami (stuha je saténová)... na oznamko chcem tú stuhu poskladať na trikrát a už teraz sa mi z toho točí hlava.... Rovnako neviem čím je najlepšie to tam prilepiť... máte niekto podobný problém??? Vďaka za tipy ;)
Odpovědět
Profilova fotka
něco takového jsem už někde viděla...jen si nevzpomenu co to bylo za stránky...ale vím že to připevňovali oboustrannou lepičkou
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo pokud tam budeš lepit nějaký ten kamínek, tak v tom středu to vzít jedním stehem. Ale to musíš vyzkoušet,aby se ti to nekrabatilo.
Odpovědět
Profilova fotka
@nevesta_lucii Lucí, to bys mohla vědět ty :-)
Odpovědět
ze stuhy nastříháš různě dlouhé pásky, slepíš konce k sobě aby z toho bylo kolečko a pak je naskládáš na sebe, samotnou stuhu k sobě jsem slepovala izolepou, ale nemám teda u prostřed kamínek, ale mám tam zase kousek stužky, na oznámení jsem ji potom lepila obyč lepidlem v tubě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
super :) díky za rady... očividne to bude piplačka :D
Odpovědět
Profilova fotka
@mishka88 @taniella Jsem nestihla odpovědět :-D ale @flowerbl to napsala přesně, jak bych to napsala ;-) jen jsem to k sobě lepila tavnou pistolí a drží to také pěkně :-)
Odpovědět
Nejlepší je oboustranná páska, tam máš jistotu, že lepivé hmoty nenaneseš moc, a nebude tudíž tvořit hrbolky, nebo jinak opticky viditelné vady. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s @torpen.. oboustranná lepící páska je nenápadná a přitom perfektně drží. Tavící pistole občas dělá takové ty ,,chloupky" a navíc je třeba se moc soustředit, aby se nepoužilo velké množství - udělá to hrbolek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatebnisen já jsem použila oboustrannou lepící pásku a ta se mi moc neosvědčila. tavné pistole jsem se bála a tak jsem si koupila takové lepící kolečka a ty už držela super - jako beton :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja lepim skoro vsechno oboustranou lepici paskou a drzi to paradne!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já to udělala trochu humpolácky ale jednoduše jsem si naměřila požadovanou velikost kartičky, tu ohnula uprostřed a v tom ohybu j sem uvázala mašli, na kartičku jméno a hotovo. Fotka je z internetu, ale moje vypadá podobně, jen bych nevolila tady stejnou barvu stužky a papíru. Já mám růžový papír 120 gr. normálně z papírnictví a k tomu bordo - burgundy (červeno vínovou) stužku a kartičku se jménem bílou s lila písmem, je normálně hranatá vůbec ne ozdobná, to se mi zdálo už moc no a přilepila jsem to normálním lepidlem v tubě. Až nafotím tak dám k sobě na profil určitě i toto. Oznámení mám v podobném stylu, jen je tam použit ještě pauzovací papír a stuha bílá. Mar.
Odpovědět
tady je návod na mašli s oboustrannou páskou :) http://www.beremese.cz/fotoblog/bobka...
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?