Homemade oznameni - vyber lepidla a papiru

Profilova fotka
Zdravim vsechny nevesty, ktere si delali oznameni doma a mam na vas otazecku tykajici se lepidla a vyberu papiru.. Jake lepidlo pouzit aby se papir nekroutil a nevypadalo to jako pranicko zaka 4. tridy? Jak moc silny mate papir? Mela bych tuto predstavu ale ten muj zkrouceny vytvor mi sem nejde nahrat... Dekuju za rady!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my tiskli na vizitkový papír - 230g (ozdobný) a lepili jsme papír na embosovaný papír - takže lepidlo normálně v tyčince na papír, ale na mašli a stuhy jsme použili lepící pistoli.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vyzkoušejte naše výrobky na domácí výrobu svatebních oznámení. Více na mém webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám stejný problém.Chci toto oznámení, ale tenhle papír co si myslím, že je použit nedám do psacího stroje aniž by se nepokrčil nebo něco :-( Proto jsem si říkala, že bych použila ten přírodní papír co se používá na balení dárku,jenomže když bych ho potřela lepidlem a přilepila k tvrdému papíru tak by se zkrabatil a vypadal přesně jak říkáš :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-), oznámení již máme hotové, a jelikož jsem na něj lepila krajku, použila jsem oboustranou lepící pásku. Nikde to není vidět a nemusela jsem se bát, abych to někde neumazala.
Odpovědět
Ahoj, koupila jsem tři druhy lepidel.. nejvíc jsem využila taky tu oboustrannou lepicí pásku (na papír) a pak na krajku lepidlo v tužce - to je taky super :-). Lepila jsem obyč kancelářský papír na čtvrtku a tu zase na perleťový papír s vyšší gramáží a naprosto v pohodě :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Obnovuji diskuzi, máte nějaká tip na osvědčené lepidlo?
Odpovědět
Mě se velmi osvědčila tyčinková gelová lepidla :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?