Eshop- kde sehnat perleťový papír na oznámení

Ahoj potřebují poradit, chtěla bych si svatební oznámení dělat sama, ale nikde neumím najít eshop kde se prodávají tvrdé perleťové papíry barvy bílé a fialové kde mají nějaký ten ornament. Přidávám fotku. Prosím poraďte každá rada dobrá
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já si teď v týdnu koupila tento papír http://www.eribo.cz/polokartonydo150g... - bílý, a já si ho koupila v Praze v papírnictví. Ten bílý papír je tenčí, ještě jsem si od nich koupila ještě tento, ten je o trochu tenčí, než čtvrtka, ale docela tlustý : http://www.eribo.cz/inshop/scripts/sh...
Odpovědět
Profilova fotka
Grand papír, mají tam ajk diamantový tak fialový. Do poznámky vložte že jej chcete nařezat na formát A4 bude se vám s ti ´m lépap pracovat
Odpovědět
děkuju moc za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatebnifotoalba Jakou gramáž bych měla vzít aby to nebyl tenký papír ani tlustý "karton"?
Odpovědět
Profilova fotka
Mají tam pouze dvě gramáže, doporučiji 285g, ten tenčí je dobrý do tiskárny, ale na podlepování dost tenký. Na větší gramáz lze také tisknout, ale obávám se, že vám to nepůjde do inkoustové tiskárny. @katkafcs
Odpovědět
chtěla jsem se zeptat, nechala jsem si poslat vzorky a líbil se mi fialový papír tiziano 33, který má 160 g je vhodný na pozvánky? chtěla bych na ten dialový nalepit papír s ražbou bílý který ale má větší gramáš nevadí to?
Odpovědět
Profilova fotka
@5kopretina dobrý den, není to úplně ideální, ale pokud nebude přesah spodního fialového velký, tak by to úplně až tak vadit nemělo, ale 160g je opravdu tenky.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás, perleťově bílý a fialový papír o trošku tmavší než je na Vámi přiloženém obrázku máme skladem. Ukázky některých papírů z naší nabídky si můžete prohlédnout zde: http://www.printia.cz/prodej-specialn... . Pokud máte inkoustovou tiskárnu, pak metalický - perleťový papír není do takové tiskárny vhodný, proto raději volte pro potisk matný papír a metalický použijte jen na dozdobení. 160g/m2 je tenký papír a nehodí se pro samostatné použití.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@lucahej jak jste byla spokojena s metalickym papirem z toho eriba? prijde mi cena az prekvapive nizka,tak proto se ptam :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatebnifotoalba já mám stejný problém netuším jak vyřešit na perleťový papír tisk na inkoustové tiskárně, myslíte že když to bude gramáž 250 že to na inkoustové půjde?
Odpovědět
papíry na oznámko jsem kupovala na paper.cz a jsou fakt nádherný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží nejvíc na té gramáži. My měli bílý tenký a růžový tvrdší. Na růžový mi bez problémů vytiskli a ořezali v tiskárně, co jsem chtěla (asi za 50 kč). Ten bílý mohl být trochu tlustší, ale na oznámka i na nalepení to stačilo a šlo do něj z lehka i řezačkou. :) a spokojená jsem byla.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 letech
@luj89 Ahoj, můžete mi napsat jaký přesně jste objednávala? http://www.paper.cz/eshop/index.php?s.... Děkuji
Odpovědět
@peeetulaa Ahoj, myslím, že to byl tento http://www.paper.cz/eshop/index.php?s...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?