Doporučte tisk svatebních oznámení v Praze

Profilova fotka
Ahoj, už je na čase abych nechala natisknout svatební oznámení, můžete mi doporučit nějaké pražské firmy?
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím! U nás si můžete vybrat svatební oznámení z několika katalogů, případně si nechat od nás vytvořit svatební oznámení na míru. Jsme přímo výrobci. Osobně nás můžete po rezervaci termínu navštívit v Praze 5. :-) Pro reference od skutečných nevěst se můžete podívat na náš profil zde na Bereme se. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste to u nás. Jsme český výrobce svatebních oznámení a různých doplňků. Dokážeme oznámení sladit přímo do barev Vaší svatby, takže si stačí vybrat a pokud Vám nebude vyhovovat barva, zvolíte jinou. :) Máme zastoupení i v Praze, takže se můžete i sama přesvědčit o naší kvalitě. Adresa je: Pobočná 13, 141 00 Praha 4 - Firma Epsilon. :) Tady přidávám nějaké ukázky z naší tvorby. Jinak právě teď na našem FB profilu probíhá soutěž o poukaz v hodnotě 1 500 Kč, tak můžete zkusit své štěstí.
Odpovědět
Profilova fotka
máte někdo zkušenosti s Kyoprint.cz?
Odpovědět
@pokyska Teď nám od nich přišlo oznámení a za nás velká spokojenost! Domluva, ceny a rychlost dodání. Objednávali jsme oznámení podlouhlého obdélníku s bordó tiskem. Gramáž papíru 300g - papír lesklý křídový, kvalitní. Celkově i tisk kvalitní, bez jakýchkoliv problémů a ještě jsme dostali nějaká oznámení a pozvánky ke stolu navíc. Za nás doporučuju.
Odpovědět
Profilova fotka
@jirikovasarka děkuju moc za reakci, líbí se mi že mají velký výběr a hodně příznivé ceny.
Odpovědět
@pokyska my právě taky nechtěli dát obrovskou sumu za oznámení a hlavně také nemáme rádi ta moc přezdobená...u nás Kyoprint vyhrál asi i hodně cenou a že má oznámení v "naší" barvě a hlavně se líbilo i partnerovi. Do IP ti pošlu, jaké jsme si vybrali.
Odpovědět
Profilova fotka
@jirikovasarka také se mi líbí příznivé ceny a i za ty o trochu luxusnější, která všude stojí nesmyslný balík, koukala jsem že tam mají i zlevněnou o polovic loňskou kolekci... koukala jsem na to vaše oznámení, to vypadá moc pěkně ;)
Odpovědět
Něj pocitově vyhrálo u nás obou. Vybrali jsme 5, co připadalo v úvahu a vyhrálo to, jak jsem ti posílala. Pak ho budu mít v albu v reálu.
Odpovědět
Profilova fotka
@jirikovasarka teda celý víkend vybírám oznámení a nemůžu se rozhodnout které :-D jsem zvědavá jaké nakonec zvítězí ale jednoho favorita máme oba tak ho asi zvolíme
Odpovědět
Pokud je favorit, tak věřím, že je to to pravé ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, obnovuji trochu diskuzi :-) Objednáváte některá svatební oznámení z prodejen/tiskáren v Praze? Nebo jedete úplně všechny přes internet a přes zde známé firmy (kyoprint, mottak...)? V Praze jsem našla akorát fotosvatebka (která má pěkné oznámení, ale ještě by se mi líbilo něco na porovnání) a epsi-line. Neznáte někdo nějakou další kamennou prodejnu oznámení v Praze? Nějak by se mi totiž více líbilo si oznámení prohlídnout fyzicky, aby člověk viděl, jak opravdu vypadá... u některých oznámení člověk trochu tápe, jak vlastně vypadají (zda se rozkládají, co kde je napsané, jaký mají vůbec tvar....) a jaká je struktura papíru.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?