Creativemarket.com

Profilova fotka
Holky máte někdo zkušenosti? Přemýšlím o zakoupení a vytvoření vlastních pozvánek, menu, označení stolů atd. a tyhle šablony jsou prostě boží. Nikdy jsem ale s nimi nepracovala, tak uvítám každý názor a ještě víc každou ranu :-) . Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj! Řeším teď to samé, co ty v únoru. Koukám, že moc lidí neodepsalo. :-D Byla by jsi tak hodná a poradila mi? Já vůbec nevím kde začít, jen jsem našla tuhle super stránku s neskutečnou nádherou a strašně to potřebuji použít! Předem děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucimprcampr Určitě. Zdá se to těžký, ale je to v podstatě jednoduché. Prvně si musíš stáhnout Photoshop CC nebo CorelDraw, pokud nemáš žádný grafický program. U Photoshopu je momentálně zkušební doba 7 dní, u Corelu 14. Vždy se musíš zaregistrovat emailem. Oba jsou tuším i v češtině. Doporučuju to dělat v nich a ne ve Wordu, protože nikdy nedocílíš stejného efektu. Já to zkoušela a prostě ve wordu není možné překrýt dva obrázky tak, aby tam nezůstal obrys atd. Oba programy jsou v podstatě intuitivní, mě trvalo jeden den se s tím naučit pracovat. Důležité jsou zejména vrstvy, vycentrování obrázku a spojování / odpojování objektů. Také je dobré si předem nainstalovat různé fonty (styl písma), který chceš použít. Automaticky se objeví v obou programech. No a pak už jen zkoušíš různé varianty. Zmenšovat obrázky či zvětšovat (ty které sis zakoupila. Ale dá se jich i hodně stáhnout na Freepik. Jen pozor, nevím proč, ale jsou strašně náročné na PC, takže se starý počítač může dost zasekávat) různě posouvat, do toho text atd… Na youtobe je spousta videí o tom, jak postupovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral děkuji moc! Jsi nejlepší! Jdu na to! 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
kde jste prosim nasla ty sablony...
Odpovědět
Profilova fotka
@tamadla creativemarket.com
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?