Cena svatebního oznámení nebyla konečná

Ahoj zdravím všechny.Měla jsem nepříjemný zážitek při sjednávání svatebních oznámení. V katalogu byla uvedena cena za kus, na mojí otázku zda je cena konečná včetně tisku a obálky, mi bylo sděleno, že ano. Při podpisu smlouvy byla na účtence navíc částka 400 Kč za korekturu o které nikde nebyla zmínka. Nakonec jsem to vzala protože vzor nám vyhovoval na 100% a jinde jsme ho neviděli, ale otrávilo mě to dost. Měly jste podobné zážitky?
Odpovědět
Profilova fotka
Korektura je z 99% procent soucasti navrhu, tudiz jsou to proste podvodnici. I kdyz se stavi nekomu napriklad letak, pohlednice cokoliv tak 1 až 2 korektury jsou v ceně. Netyká se to knih tam je to smluvně nebo hodinově, ale to je asi jasný.
Odpovědět
Profilova fotka
A jen tak mimochodem bezna fakturační cena takovéhle prace v reklame je tak 350 Kč bez DPH, pochybuju, že na tom někdo strávil víc jak 15 minut.
Odpovědět
@cacenka_d Na mojí otázku paní říkala, že v ceně 400,-- ještě cena matrice. Ale jak jsem psala oznámení se nám líbilo, jen nechci aby někdo naletěl jako já. Vadilo mi, že o tomhle doplatku nikde nepadlo slovo. díky za info
Odpovědět
Profilova fotka
No tj. vy jste platili pouze za tiskovou barvu podle jejich slov a 400 Kč stála tisková forma, což je hloupost cena :) Opravdu někteří lidé si navymýšli až hanba. Tak hlavně, že bylo alespoň pěkné.
Odpovědět
A ještě to dnes při vyzvedávání mělo dohru, když mi ke luxusním krémovým oznámením přiložili bílé obálky. To jsem řekla, že si zkrátka nevezmu, že chci do barvy a nechala jsem to tam. Teď čekám, až mi paní, co to zprostředkovává dá vědět, jak se k tomu tiskárna postaví. Řekla jsem jí, že jestli to nevyreklamuje sama, ať mi dá telefon že si to vyřídím sama. Už toho mám akorát!
Odpovědět
Profilova fotka
@jannina09 Chapu budu mit vecer od mamky typ na slavnostni obalky, tak ti to pak muzu poslat jestli chces :)
Odpovědět
Domluvíme se, až jak dopadne reklamace. Třeba se chytnou za nos a pošlou mi krásné krémové :-N Zatím doufám, že tenhle boj vyhraju! Už mám za sebou první kolo s kadeřnicí, kterou asi vyměním. Dohadování na zámečku, kde než začneme jíst zaplatíme 7000,-- apod.Nejdřív mě svatební přípravy bavily, ale teď mě to nějak....
Odpovědět
@jannina09 Budou-li proti, nech si vrátit peníze a objednej obálky jinde. Tohle si přece nemůžou dovolit!!!
Odpovědět
jsem stejného názoru
Odpovědět
Profilova fotka
@jannina09 To je síla... :-S A prosím tě, co je to za firmu, abychom taky nenaletěli?
Odpovědět
Název firmy nevím, bylo to zprostředkováno přes svatební salon. Ale když budete vědět, že tohle hrozí zeptejte se na konečnou cenu při dotazu na ceny sv. oznámení a nenaletíte. Já bych normálně smlouvu nepodepsala, jenže se mi moc líbil vzor toho oznámení - krémový s mašlí a zasouvacím vnitřním listem - jak pro nás dělaný , a proto jsem akceptovala i tuhle neserioznost. A taky trochu z důvodu letícího času...
Odpovědět
Profilova fotka
@jannina09 A přes jaký salón? My máme totiž taky vyhlídnutou firmu, která má v Praze zastoupení v jednom svatebním salónu :-S
Odpovědět
Článek se načítá
Je to salon v Košířích. Nechci psát název, protože ostatní věci od nich byly super. Jen to oznámení... a to není jejich služba jsou jen zprostředkovatelé. - Teď uvidíme co udělají s mojí reklamací.
Odpovědět
Profilova fotka
@jannina09 Vím, o kterém mluvíš, a máš pravdu, že tohle by je mohlo celkově poškodit. Taky jsem s nimi byla moc spokojená, i když šaty jsem si vybrala nakonec jinde, ale měla jsem vyhlídnuté hned troje kandidátky :-)
Odpovědět
@cacenka_d Teď psala paní ze salonu, že mojí obálkovou reklamaci vyřídí a dostanu správnou barvu. Dokud je neuvidím, tak tomu neuvěřím. Nicméně zatím nevyužiji Tvoji nabídku.... ale ještě se jí úplně neodříkám. díky za nabídku i informace
Odpovědět
Můj skepticismus byl víc než na místě. Nakonec jsme dostali obálky sice krémové, ale o 2 cm větší než oznámení.Když partner chtěl kontakt na tiskárnu, paní majitelka reagovala že nedá, že je to jejich dodavatel. Poté se do toho vložil i její manžel. Došlo k velmi nechutnému konfliktu který vyvrcholil křikem i nadávkami na na chodníku před salonem /nemusím psát, že partner nekřičel.../. To byl tedy zážitek!!!! Jsem jen ráda, že už s nimi nemusím nic vyřizovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Tech 400 by nemelo byt za korekturu,ale za raznici,coz je naproto normalni,jen vam to meli rict...raznice se dela vzdy pro kazdy par zvlast a treba u nas ji posou spolu s oznamenim...(kdyby byl potreba dotisk ci tak něco)...cena je vetsinou 200-400 jak u ktere firmy...
Odpovědět
Profilova fotka
já už se pomalu poohlížím a všude jsem narazila na stejnou věc...krásné oznámení 18Kč-konečná suma 29Kč. Myslím, že to je klamání zákazníka, ikdyž už všechny víme o dofakturování za korekturu/raznici. Je mi jedno, jestli dám 14Kč nebo 40Kč ale chci abych cenu znala hned, když objednávám něco, co se mi líbí....!!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?