Večerní raut

Nějak nemám moc představu, myslíte si, že množství stačí? + ještě 12kg kýty PRO 65 OSOB Delikatesní výrobky studené kuchyně 30 x 70g Plněný hermelín uherským salámem zdobený mandlovými plátky 30 x 80g Šunková roláda se sýrem zdobená čerstvou karambolou a ovocem 30 x 80g Mousse z uzeného kuřátka s tomatovým želé a bylinkami 35 x 90g Domácí Pâté s brusinkovou redukcí 20 x 90g Grissini obalované parmskou šunkou s melounovou polévkou 20 x 100g Marinovaný norský losos s koprem 40 x 100g Roastbeefová rolka z plemenného býka s celerovou remuládou 40 x 50g Carpaccio z pravé hovězí svíčkové s parmazánem zdobená bazalkou 130 x 50g Smažené kuřecí miniřízečky 65 x 100g Variace studených obložených mís z tradičních uzenin (pražská šunka, čabajka, uherák, uzené maso) 30 x 100g Kompozice sýrů s hroznovým vínem (eidam, hermelín, niva, uzený sýr, ementál, chedar, gouda) Teplý bufet: 35 x 100g Hovězí guláš s cibulkou 35 x 100g Kuřecí směs na kari se smetanovou omáčkou Přílohy: 20 x 100g Rýže 20 x 100g Hranolky Saláty: 20 x 100g Šopský salát 30 x 100g Míchaná zelenina (okurky, papriky, rajčata, ledový salát, listové saláty míchané) Drezinky: jogurtové, francouzský, balsamico, olivový olej extra virgin Doplňky: nakládané cibulky, okurky, hořčice, smetanový křen, olivy více druhů Pečivo: banketní pečivo s mákem a sezamovým semínkem, vícezrnné pečivo, domácí zámecký chléb
Odpovědět
ahoj nám povídala paní co nám bude vařit, že máš počítat 20dkg na osobu, ale celkově co máš z rautu(třeba salám i sýr tak jako dohromady 20dkg), že prý každý nejí všechno, že by toho moc zbývalo, zvlášt´ když máš ještě t kýtu. Tak snad jsme Ti trochu poradila ;-)
Odpovědět
@leasy děkuji:-)
Odpovědět
Mám z té skladby takové smíšené pocity. Na jedné straně mnamky jako losos a parmska šunka, na druhé niva a eidam. Na množství je to asi fajn, ale podle mě jsou tam některé věci tak nějak navíc (hlavně skladba té uzené a sýrové mísy). To bych klidně dala pryč. A celkově mi k těm jídlům nesedí hranolky, spíš bych dala třeba pečené brambory, grilovanou zeleninu,... Jinak nepises, jestli mate jen raut nebo předtím i oběd. U některých jídel bych dala pozor na servirovani, aby obsluha dohlizela na to, aby to dlouho nelezelo, doplnovala postupně, Třeba takové carpacio, co někde leží půl dne není nic extra.
Odpovědět
Mně toho přijde až moc, ale nevím, zkušenosti s tím nemám. Dál my přijde na množství jídla vcelku málo zeleniny, ale třeba to moc nejíte.. Hranolky nejsou rautově nic moc, stačí chvíle pod poklopem a už jsou pěkně zvadlé:|.
Odpovědět
mě to přijde až až...ale jak tady psala Vineta,není tam málo zeleniny?a místo něčeho bych udělala i klidně ovocný salát,jestli budete mít na svatbě i nějaké děti tak by to maminky určitě ocenily :-)
Odpovědět
Taky bych přidala víc zeleniny..... třeba aspoň přidat porce šopského salátu.... A co vím, tak se hodně jí guláš. Nevím jak to plánujete, ale vím, že se jí ještě ve velkém později večer :) Jinak to máte moc zajímavé (mňam, takové lahůdky :) ) Myslím, že si určitě každý příjde na své ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám 45lidi a mám pouze studené mísy..syry,rizecky,klobásy atd. + hovězí bio gulasek. Takže toho máte podle mého mraky.. ;-)
Odpovědět
v albu mám rozpočet našeho cateringu pro 60 osob raut byl od 14:00, guláše zbylo a taky trochu přírodních řízků..
Odpovědět
Bylo to luxusní:-) trochu zbylo ale lepší než aby tobo bylo málo:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?