Svatební menu bezlepkové - máte nápady?

Profilova fotka
Prosím o radu - potřebuji vymyslet bezlepkové menu na svatbu. Lehký předkrm, polévka, hlavní jídlo a malý dezert. Napadá vás něco? Já jsem v koncích. Díky moc předem!
Odpovědět
Profilova fotka
však bezlepkové je vše, kde není mouka, škrob a ořechy, nebo ne? takže krom dezertu to takové omezení přece není:) mám jednoho "bezlepkového" hosta, a má vše jako ostatní, krom dortu, místo toho jsem objednala bezlepkové minizákusky
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mam bezlepkovou dietu a budu mit vse jako ostatni,jen si misto knedliku dam brambor a dor budu mit i bezlepkovy,na tom se sidit nechci :-D nikdo to ani nepozna...... :-D
Odpovědět
Taky myslím že to půjde,doma už vaříme hlavně bezlepku, klidně napište:-) Babička peče nádherné bezlepkové cukroví, už ji přemlouvám, ať to dělá i na svatby:-)
Odpovědět
Taky mám bezlepkovou dietu.. a není problém najít bezlepkové jídlo.. bud uplne, nebo Ti to v restauraci upraví.. my budeme mít křenovou rolku (tam si jen dají pozor, aby šunka byla BL), pak vývar (dám si bez nudlí, jen se zeleninou) a pak máme corgon blue, kde mě to udelají v BL mouce a kukuřičné strouhnce.. a jedno poschodí dortu bude taky BL.. takže když jsem se takhle domluvila v restauraci, tak nevidím problém.. všude se snaží vyjít vztříc:-) Krom toho, vždy si můžete dát nejaky steak nebo jen maso na přírodno, zeleninouvou polévku atd.. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?