Svatební menu bez hlavního jídla, je to troufalé?

Ahoj dámy. Myslíte, že je troufalé si dát pouze polévku a pak místo hlavního jídla nachystat hostům raut, kde samozdřejmě bude ,,náhrada" v podobě řízků a bramborového salátu a jet se s mužem fotit?
Odpovědět
Myslím, že je to prima. Asi to taky tak budeme mít...ale nevím, jak tam zakombinovat polévku pro všechny, pač to budeme mít asi venku. Takže asi si ji dáme sami. Anebo ji vynecham. Bych si dala chřestovou hned, mňam....
Odpovědět
Profilova fotka
@pupule zalezi asi taky n tom, od kolika to bude. My mame obřad az ve dvě hodiny, takze obed u nas nema smysl. pokud to mate v restauraci, dala bych alespon polevku a k tomu raut. ale kdyz ani to nebude, tak myslim, ze to spatne nebude.
Odpovědět
Mrkni, to už se tu někde řešilo, tuším to bylo tady: http://www.beremese.cz/diskuse/svateb... My to tak budeme mít taky, ale bez polévky, ať si každý vezme, co chce a kolik chce. Dneska už to divné není ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme taky obřad až ve dvě, ani polévku mít nebudeme, počítám že než se přesuneme po obřadu na hostinu je tak půl čtvrté, takže bych do sebe ani do ostatních nechtěla rvát předkrm, polívku a svíčkovou s ,,pěti" a ještě potom dort. Budeme to mít tak, že přijedeme na místo hostiny (ani zasedací pořádek mít kromě nevěsty, ženicha, rodičů a svědků nebudeme), bude přípitek, proslov, rozkrojení dortu a pozvánka k rautu. A pak se pojedeme fotit (ostatní si mezi tím nabídnou právě něco z rautu). Budeme to tak mít i napsané k ,,programu dne", který budeme dávat ke svatebnímu oznámení aby každý věděl, co se bude v ten náš den dít :-) Troufalé to určitě není, je to Tvoje svatba, tak si to naplánuj jak chceš ty a ne podle toho ,,co by asi říkali ostatní..". :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A ještě se mi nelíbí to rozdělování příbuzných na oběd, přátel na večer, chci je mít všechny pohromadě, tak si myslím, že je ten raut nejlepší řešení :-) ... Alespoň pro nás :-)
Odpovědět
@vercik83 to přece nemůžete vynechat,vždyt se musíte nakrmit :-D Jo,asi to bude nejlepší řešení. Hlavně,at máme světlo na fotky a já se nechci zdržovat tím, že ještě budeme čekat na hlavní chod,kterým se stejně zavděčíš málo komu, protože ne všichni jí to samé.
Odpovědět
@chris_n jj, máme to v restauraci.Obřad máme v jednu,ale i tak,než dojedem do restaurace,než se udělají všechny ty tradice a než se hosté usadí,než si dáme polívku,tak mám strach,ať nezmizí světlo a my se budem fotit za šera. Jde mi hlavně o to.Navíc jak už jsem psala,stejně se nezavděčíš každému, i kdybychom vybrali tu nejlepší specialitu.
Odpovědět
@elyn to je fakt. Mě jde jen o to,ať si alespon něčeho zobnem,protože pochybuju,že budu schopná něco ráno sníst :-D Bude honička a nervozita taky určitě udělá svoje.A děkuji,kouknu na to ;-)
Odpovědět
@discovert jo,to máš pravdu. To mě nenapadlo,že se dává i nějáký ,,plán" dne i hostům.Zatim zto po nás chtěl jen fotograf :-D Ale nemusím to dávat,pokud nechci,ne?Nebo myslíš,že je to lepší? Jo a my to budeme mít tak,že nebudeme rozdělovat nikoho.Prostě se po obřadu všichni sejdeme v restauraci. Taky se mi to nechce rozdělovat,aby jezdili sem a tam.Teď já řeknu to,co jsi řekla ty.Je to tvoje svatba a udělej si jí podle sebe ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pupule No já ho chci dát místo pozvánek ke svatebního stolu co se dávají klasicky. Dáme oznámení + ten vlastní ,,program dne" kde bude napsáno co se bude dít (kromě toho tedy i nějakou vtipnou formou napsané, že jako svatební dar by jsme spíš brali peníze než tři toustovače, že bude tombola, apod ...) :-)
Odpovědět
aha,aha.Tak to jo.To zní dobře :-) My taky ještě přemýšlíme,jak to tam dát, že chceme peníze místo třech sad příborů a dvou nádobí :-D Ale v dnešní době už většinou každý pochopí, že radši dostane každý peníze než něco, co už má :-) Děkuji moc,že jsi se ozvala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my taky máme obřad ve dvě. A bohužel všem, kterým jsme to oznámily reagovali "a to bude oběd až o půl 4?", tzn., že my oběd vynechat nemůžeme. Takže jsme to vyřešili tak, že se jedeme vyfotit už před obřadem a pak bude klasický 3-chodový oběd.
Odpovědět
Článek se načítá
My taky máme svatbu jen s rautem, oběd ne, jediné teplé jídlo bude prase na rožni :) Jinak vše studená kuchyně- raut :) Je to super řešení a všichni si najdou, co jim nejvíc chutná, ne povinnou šunkovou rolku- ble :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Zrovna včera jsem to tady řešila :-) jelikož máme obřad až v půl 3 a ještě musíme stihnout pak focení tak jsem řešila jak to udělat s obědem jelikož na něj prostě není čas :-D nakonec jsme se s mužem dobrali k závěru že polévka stačí pro udržení zdání hostiny a pak už bude jen raut,,,půlka lidí stejně nejí tamto a toto tak si na rautu můžou vybrat :) a mezitím co budou baštit se my můžeme jet fotit :)
Odpovědět
My měli svatební obřad ve 13:00 hodin, poté focení a svatební oběd cca + - v 15:30 hodin. Na svatební hostině byl proslov, přípitek, jako oběd byl polévka: vývar s knedlíčky a nudlemi, hl. chod: Táborská bašta - dva druhy knedlíků - bramborové a houskové, dva druhy masa - vepřové pečené + vepřové uzené + klobása, bílé zelí - dezert: svatební dort. Dále byl raut.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?