Holky dostala jsem nabídku rautu pro 75 lidí, 45 bude i na obědě, mrkněte, zda se vám to zdá ekvivalentní množství-asi ubereme gulášku...díky
Večerní teplý/studený bufet: cca 18.00 hodin
50 x 100g Plzeňský gulášek s čerstvou cibulkou
50 x 75g Smažené kuřecí řízečky
50 x 75g Smažené řízečky z panenky,sterilované okurky
3kg Variace českých sýrů podávaných s hroznovým vínem
3kg Variace vepřových šunek a parmských šunek
50 x 75g Dorůžova pečený anglický rostbíf + hořčice + křen + cibulka
1,5kg Uzený losos podávaný s citrony
0,5kg Paštika z kachních jater s brusinkami
30 x Sýrová roládka
30 x Plněná vepřová panenka
2kg Capresse z cherry rajčátek a baby mozzarelly
4kg Čerstvá krájená zelenina podávaná s kostkami balkánského sýra
3kg Ovocné plato – čerstvé sezónní ovoce – filírované
1 x Čokoládová fontána + ovoce (3kg)
Banketové pečivo,chléb……..
Grilování : cca 20.00 hodin
40 x 100g Steak kuřecí
25 x 200g Steak z vepřové krkovičky
25 x 200g Steak z hovězí svíčkové
30 x 100g Pikantní hermelín grilovaný v alobalu
20 x 150g Grilovaná zelenina (cuketa,paprika,cibule,lilek,česnek….)
Sterilované okurky,feferony,cibule,hořčice,kečup,dresing,křen…
20 x 150g Brambory pečené s rozmarýnem
15 x 200g Čerstvá krájená zelenina s kostkami balkánského sýra
Banketové pečivo,chléb………
je toho podle mě hrozně moc. A malé časové intervaly mezi jídly a musíte také myslet na to, že se na svatbe hodně pije a pak není taková chuť na jídlo. Raut bych nechala, ale zrušila bych to grilování. Kdyby byl snězený, tak bych rozhodila jen na stoly třeba chlebíčky nebo studené mísy.
Také mi přijde, že raut v 18 a grilování ve 20 je dost blízko u sebe a tudíž je toho jídla dost. Ono i záleží kdy to bude, při teplém počasí nebude takový apetit, spíše až večer.