Raut pro 30 lidí

Profilova fotka
Ahoj, zítra jdeme vyřizovat do restaurace detaily ohledně rautu. Bude nás asi 30 tak bych chtěla znát váš názor na výber jídla na raut a na množství. Možná bych jen přidala ještě nějaké pečivo jinak mě nic nenapadá. Děkuju :-)
Odpovědět
já bych zrušila chlebíčky (asi i ty kanapky), místo zeleniny (co jsem byla na svatbě tak zůstávala a každý si raději nabral salát) dala zeleninové saláty, řizečků víc(raději 100 gramové řízky než něco vysušeného mini) a asi i tataráku, ameriky (pokud se hned za čerstva nesní seschnou, okorají) vyměnit za bramborový salát (dá se jíst k řízkům i karbanátkům i k té kýtě), množství nevím (to by ti měl kuchař poradit) jen ten sortiment trochu poupravit. Beru to podle toho co jsme měli na rodinné oslavě.
Odpovědět
@kmotra87 Souhlasím s @majanax a ještě bych zrušila salámovou mísu. Můžete přidat: nakládaný hermelín, rostbíf, filírovanou panenku (plněnou sušenými rajčaty, švestkami, špenátem), guláš,...
Odpovědět
Profilova fotka
já bych ještě šla do ovocné mísy
Odpovědět
Profilova fotka
ovocna misa bude dopredu nakrajena, nebo ne? pokud ne, tak hoste sni banany a odobou hrozno a zbytek zustane...
Odpovědět
Doporučuji místo pomeranče přidat spíše sezónní ovoce (broskve, meruňky, ...). Pomeranče teď nejsou moc kvalitní. Popř. ovoce s čokofontánou nebo ovocný salát s jogurtem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Bude i svatební oběd nebo je toto raut pro celou dobu konání svatebního veselí? To je totiž dost důležité...pokud je to jen na večer, tak je toho moc. Pokud to má být od oběda, ok, možná to zvládnete sníst...:-) Ale asi bych vyhodila tu uzeninovou mísu - hosté půjdou víc po kýtě, řízečkách, tataráku, zelenině a sýru. Chlebíčky by ta také nemusely být:-) a samozřejmě cca 3ks pečiva na osobu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?