Kolik korun na hlavu za jídlo na párty?

Profilova fotka
Ahoj, dáváme dohromady předběžný rozpočet na hostinu a nemůžu tu nikde najít, kolik mám počítat zhruba korun na osobu, která dorazí až večer na svatební veselí s rautem. Ten časově vychází na cca 18-19 hodin. Když bych brala 350 až 400 korun bez pití a sladkého, rize jídlo, je to málo, akorát? Podotýkám, že by to bylo cca 25 osob. Díky za pomoc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, řekla bych že bez pití a sladkého je to dost...za 500,- bych řekla se vším kromě alkoholu ...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, jaké jsou ceny teď a na Domažlicku. My jsme se brali před třemi lety v Praze, měli jsme 32 lidí na hostinu a dalších asi 10 na raut plus nějaké děti a dohromady nás to vyšlo 1 000 Kč na osobu včetně pití (bez tvrdého) a občerstvení po obřadu, aby hosté nepadli hladem a žízní, zatímco jsme se fotili. V ceně není svatební dort a koláče, jiné sladké jsme neměli.
Odpovědět
Nám to vychází za jídlo (oběd a raut) na osobu 290kč, ale máme na tom slevu. Počítám, že do 300Kč čistě raut na osobu by to mělo vyjít v pohodě...
Odpovědět
Profilova fotka
Nám v restauraci spočítali raut na zhruba 350 na osobu bez pití.. Počítám, že pití vyjde maximálně na stejnou částku.
Odpovědět
My mame Polevku a pak hned raut a bez piti je to kc 445. Ale je to misto obeda, tak snad doplnovani vydrzi cele odpoledne a vecer.
Odpovědět
ahoj, včetně oběda a rautu jsme to měli za 1000 na osobu.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky-my to máme takhle- přípitek, polévka, hlavní jídlo-200 kč, večerní raut na osobu 250 kč
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
My v Hradci máme více nabidek a bez pití v pohodě kolem 350-400, nabídka kolem 550 je už dost luxusní (větší gril, kýta, řízky, saláty, apod.).
Odpovědět
My v Chlumci-raut 440,- bez pití, ale výborný a luxusní výběr
Odpovědět
Profilova fotka
Nám vychází 1000,- se vším všudy aj s obědem, rautem a pitím...tak pokud počítáš jen raut tak si myslím, že do 400,- sa vejdeš..
Odpovědět
Profilova fotka
Přípitek, sunkova terinka, knedlickova polévka, svickova s houskovym a karlovarskym knedlíkem a bohatý raut ( saláty, guláš, kyta, řízky, palicky, kruti prsa, ovoce a zelenina, čokoládova fontána, oblozene mísy a jednohubky atd. Atd.) Je toho opravdu hodně ale je lepší aby zbylo než chybělo. Máme 27 hostů včetně dj a fotografa a platíme 14 450 kč. Včetně kávy. Pití je v průměru 350 kč na osobu protože víno máme vlastní a voda do karaf je za skoro zadarmo
Odpovědět
My máme raut zajištěný u cateringové společnosti a vychází 350 Kčza osobu (budeme objednávat pro 45lidí) včetně polévky , bez pití a sladkého, za to bude jejich nádobí, příbory, veškeré skleničky, stoly na raut, ubrusy a obsluha... takže za nás spokojenost =) dokonce nám půjčí dva na čepování piva a nalévání panáků... Sladké neplatíme, budoucí tchýně a moje sestra se o to postarají prý samy.. =)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?