Jakou polévku pro vegetariány?

Ahoj, mám otázku co byste dávali/budete dávat za polévku vegetariánům? Nebudeme dělat klasický vývar s knedlíčky, ale chtěli bychom boršč, případně místo něj kapustnicu (samosebou obsahující klobásu :-D). Máme v plánu dělat dvě polévky, aby si mohli i nevegetariáni vybrat, a proto nechceme dělat např. zelňačku bez uzeniny, ale něco uplně jiného. Zatím nás nenapadlo nic, co by nás nějak zvlášť nadchlo, proto vás prosím o radu. Předem díky!
Odpovědět
Profilova fotka
ja by som dala asi nejaky krem - dynovy, hraskovy, hubovy..
Odpovědět
Také budeme mít vegetariány na posvatebním posezení a vybrali jsme bramborový krém, jsem zvědavá, jaká ta polévka bude.
Odpovědět
Hráškový krém s mátou. :-) jinak já jsem vegetariánka a budu mít na naší svatbě kulajdu, mám ji nejradši, ale to se asi nehodí k většině hlavních chodů.
Odpovědět
Měli jsme pro vegetariány dýňový krém a svatbu na halloweena :-D
Odpovědět
Měli jsme zeleninový vývar s nočky.
Odpovědět
krém - dýňový, hráškový, chřestový, pórkový ...nebo zeleninová minestrone
Odpovědět
Profilova fotka
Sparglovy (chrestovy) krem je top x-)
Odpovědět
Profilova fotka
dala jsem naší vegetariánské kamarádce vybrat, zvolila si česnekačku :) Předkrm měla rajčata s mozzarelou, hlavní chod pak omeletu plněná špenátem a sýrem a příloha brambory - prý to bylo dobré :)
Odpovědět
Profilova fotka
podle termínu svatby. Jestli podzim, tak bych volila dýňovou nebo mrkvový krém se zázvorem, na jaře hráškovou, s chřestovou sezónou bych dala chřestový krém, přes léto gaspacho nebo nějaký jednoduchý zeleninový vývar. Na zimu klidně bezmasý boršč, houbový/žampionový krém. Záleží i na tom, co máte za ostatní chody, ať se netluče nebo není příliš těžké.
Odpovědět
Jak píšete, pokud budete mít borčš, tak ho dala taky, jen bez klobásy a hotovo. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
my budeme vegetariáni a vegani a i masožravci a kuchař nabídl skvělou variantu pro všechny a to dýňový krém s kokosovým mlékem a dýňovým olejem a opraženými dýňovými semínku, luxusní záležitost... super je také zeleninový vývar s rýžovými nebo kukuřičnými nudlemi polévka z červené čočky cuketový krém hrstková polévka hrachová polévka .... Je toho fakt hodně :-) nemusí to být masový vývar, aby výborně chutnala :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Budeme mít pro vegetariány brokolicovou.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?