Jak jste platily svatební hostinu?

Profilova fotka
Zdravím nevěsty, chtěla bych se zeptat, jak jste platily svatební hostinu včetně pití? Podle zkonzumovaného množství, nebo jste měli od restaurace stanovenou částku na osobu která se sečetla? Díky za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme platili podle toho co se vypilo a snědlo ...
Odpovědět
Profilova fotka
@forgiveru my budem platit podle aktuální spotřeby, ačkoli množství jídla na raut si určujeme sami dopředu
Odpovědět
Profilova fotka
@forgiveru my taky budeme platit podle spotřeby
Odpovědět
Profilova fotka
My měli nápojové balíčky, cena jídla byla předem taky daná, takže jsme dopředu věděli, kolik budeme platit. Hodně často tady totiž čtu, že restaurace lidi podvedou právě proto, že napočítají pití, které se ve skutečnosti nezkonzumovalo.
Odpovědět
o jídle na oběd a raut jsme věděli kolik to bude stát, takže jsme dali do restaurace zálohu a zbytek - jelikož jsme tam zůstali přes noc - nám doúčtovali druhý den :-) jo a nikdo nás neokradl, spíš mi přišlo jakoby si ubrali :-D
Odpovědět
Profilova fotka
milé dámy, třeba Vás inspiruje, jak to děláme my...vždy záleží na tom, na co všechno chcete své hosty pozvat. Obvykle pivo, víno, nealko a nějaká ta kořalička - domlouváme dopředu, tam se dá s cenou pěkně ulítnout. Je dobré si stanovit limit na konzumaci pití, v průběhu děláme mezisoučty - tak se nemůže stát, že budete na konci nemile překvapeni. Moc se mi osvědčilo, když svatebčané určí člověka mezi hosty, kterému věří - a toho pak obtěžuji s mezisoučty, problémy a nepředvídatelnými komplikacemi - aspoň si svůj den, můžete pořádně užít a rozhodnutí dělá Vám blízká osoba, které věříte. Způsob platby je věcí dohody - obvykle vyberu zálohu předem a na doplatek dávám jeden týden. ať se svatba vydaří, co nejlépe!
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme platili to co se vypilo. Panáky si každý musel platit sám. Ale v restauraci šlo domluvit, že přijdou říct až částka překročí určený limit.
Odpovědět
Profilova fotka
@forgiveru Na jídlo jsme měli předem pevně stanovenou částku, kterou jsme platili jako zálohu, pití druhý den (přespávali jsme tam) podle aktuální spotřeby.
Odpovědět
Profilova fotka
Zítra jedeme zaplatit zálohu a domluvit se na podrobnostech, ale zatím co nám řekl, tak by to mělo být tak, že si stanovíme menu + raut a budeme brát pivo a nealko (i čepovaná Kofola, což mě nadchlo). Zbytek můžeme mít svůj s tím, že pokud budeme mít dostatek alkoholu, tak se bar zavře a nebude se vůbec dávat...Takže cena by nás mohla překvapit jen za to nealko.
Odpovědět
My jsme si řekli, co a v jakém množství chceme za jídlo. U jídla tedy cena byla jasná a pití se poté platilo podle skutečné spotřeby.... Nejvíce jsme platili za panáky :-) ale to k tomu podle mě patří...
Odpovědět
My si budeme vařit sami, respektive naši kamarádi kuchaři, takže cena za jídlo bude cena za suroviny. Pití budeme mít nakoupené svoje, kromě piva, které nám budou čepovat, takže budem platit jen vypité pivo :) Myslím, že to vždy záleží na dohodě ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?