Co objednat na raut?

Profilova fotka
Nechci salámové a sýrové mísy, spíš miniřízečky, nějaký salát. Co dalšího?
Odpovědět
Už ani sama nevím, co všechno jsme měli na rautu :-D , ale měli jsme tam třeba ještě grilovanou zeleninu, bylinkové bagetky, velikou kýtu a v deset večer byl poctivý gulášek. To je asi taková klasika. Jinak jsem už taky na svatbách viděla třeba tatarák, tlačenku, nějaké špízky,.... Asi bych to spíš brala podle toho, co Vám chutná a v jakém stylu budete svatbu mít. My si třeba na kaviár a sushi moc nepotrpíme. :-N
Odpovědět
My budeme mít guláš, kuřecí minišpízy, miniřízečky, kuřecí směs, zeleninové rizoto, těstovinový salát, různé variace zeleninových a listových salátů, ovocný salát, přílohy šťouchané brambory, rýži a pečené bramborové čtvrtky, všechno lehké a letní :)
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít utopence, nakládaný hermelín, zeleninu, pak ovoce a chci určitě meloun na osvěžení, chlebíčky, nějaké křupky, brambůrky, pizza šneky a možná kuřecí rolku nakrájenou...
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít na rautu miniřízečky, kuřecí paličky, tatarák, plněnou roládu, kýtu, ze salátů těstovinový, šopský a caprese, z příloh bramborový salát, vařené brmabory, farmářské brambory, bylinkové pečivo (bagetky, chleba) a později večer česnečku na vzpruhu :-D
Odpovědět
@peta_s hmm, česnečka je dobrý nápad na večer
Odpovědět
My cesnecku planujeme na rano :) jinak budou rizecky, kureci spizky, plnena panenka susenymi svestkami, hovezi jazyk s cernou omackou, parecky v testicku, plnene hermelinky, smazene kozi rohy plnene syrem, syrove a kureci roladky, ruzne kanapky, br. salat, sopsky salat, ovoce, minidezerty a ve 23. hod pikantni gulas. Ten zbytek si ted z hlavy nepamatuji :-)
Odpovědět
@ruzenal Hmm hned bych Vám šla na svatbu. Ňam.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás je grilované sele, miniřízečky, grilovaná kukuřice, různé saláty (dresingy zvlášť), sýrové mísy, prosciutto, kuřecí paličky, řepové carpaccio s kozím sýrem, filet z místních pstruhů, spousty ovoce a ovocné saláty. Candy bar ani čokofontánu neděláme - 14 motorových myší v cukerném rauši by nás nejspíš zabilo :-D
Odpovědět
@radkaja :-) taky uz se tesim. Tak snad budu mit chut k jidlu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít právě krom té sýrové a salámové mísy jako hlavní složku rautu grilovanou kýtu a krůtu + k tomu grilovanou zeleninu a brambory, pak miniřízečky, klobásky, chlebíčky a různé druhy kanapek, slané záviny a šneky, zeleninový salát, plněné hermelínky, nějaké pečivo jako přílohu a později večer tatarák s topinkama :)
Odpovědět
Ještě jsem také nenapsala, že máme k tomu všemu i selátko na ohni:-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás se bude točit/grilovat vepřová krkovice (kterou děláme všude na oslavách a všichni si chválí jak je to výborné), lepší než mít hromadu odpadu ze selete :-) pak dušená vepřová šunka s křenem, šunkové a sýrové mísy, k tomu pečivo, zeleninové a ovocné mísy, nakládaná domácí zelenina (okurky, kukuřičky, cibulky, kozí rohy a různé papričky), kuřecí miniřízečky, chlebíčky, kanapky, na pozdní večer bude domácí hovězí guláš, slané pochutiny jako oříšky, brambůrky, křupky či tyčinky a ještě přemýšlím nad sekanou ve slaninovém kabátku, v candy baru kromě svatebního dortu budou ještě: kremrole, věnečky, větrníky, svatební cupcakes, plněné linecké košíčky, miniroládky, svatební koláčky a možná jablečný štrúdl :-) Jestli mě nenapadne nic dalšího, tak je to oficiální složení našeho rautu. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
taky nemám ráda obložené mísy.. koukni do alba http://www.beremese.cz/blog/neidentif...
Odpovědět
my budeme mít domací paštiky s nějakýma ovocnýma marmeládama, concasse z červené řepy s creme fraiche, roastbeef, tataráček z lososa, uzeného lososa, nějaké gratinované brambory se smetanou a zeleninou, řízečky, nadívané kuřátka mandlemi, mufloní kýtu se šípkovou, potom nějaké přílohy, zeleninové saláty a hodně ovoce :-) A půlnoční guláš :-)
Odpovědět
My budeme mít řízečky, masovou mísu(krájená pečeně,kuřecí prsa,.....za studena), guláš, nakládaný hermelín, tatarák, sýrové mísy, zeleninu, ovoce, grilované paličky, mini dezerty, koláčky a pro děti čoko fontánu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?