Co dat jako předkem?!poraďte prosím ....

Typy na předkrm : Diky
Odpovědět
Omlouvám se za chybu ...tablet mi tam neustále píše kravinu Ma to samozřejmě PŘEDKRM
Odpovědět
Ahoj, asi bych se trochu řídila i tím, co máte jako hlavní chod. My budeme mít klasiku - svíčkovou, ale zvěřinovou, a chtěli bychom zvěřinovou paštiku s brusinkami a bagetkou. Ještě tedy řešíme, kde ji seženeme, rádi bychom domácí (z obou stran máme v příbuzenstvu myslivce a dobré kuchaře). Pokud to nevyjde, tak asi splníme tchyni sen s šunkovou rolkou s křenem :-D Jinak co jsem viděla, tak měli třeba i rajčata s mozzarelou, různé plněné broskve apod.
Odpovědět
@marie08 Menu by mělo nějak dávat smysl dohromady, tak si myslím že je důležité aby jednotlivé chody nebyly "páté přes deváté" - není lepší se zeptat tam, kde budete dělat hostinu nebo se podívat na netu?
Odpovědět
Jinak mám tipy: - Parmská šunka s medovým melounem - Šunková rolka plněná křenovým krémem - Palačinková roláda s uzeným lososem a bylinkovým krémem - Pražská šunka se smetanovo-křenovou omáčkou - Košíčky s uzeným kuřetem
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavně si dej pozor, aby se neopakovaly chutě. Je bohužel nešťastné, jak tady výše píše aakashaa mít hlavní jídlo zvěřinu a dát jako předkrm také něco ze zvěřiny, to už je lepší chuťově ta křenová rolka, po ní lépe chuť hlavního jídla vynikne. Jako předkrm můžeš dát téměř cokoliv, co je malé a připraví žaludek na hlavní jídlo. Můžeš se i na nějaký předkrm vyprdnout a dát jen couver v podobě opečeného toustu a pusinkou bylinkového másla :)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s tím, co už je tady napsané. Záleží na tom, co budete mít jako hlavní jídlo. My máme svíčkovou, takže mi přijde naprosto nevhodná jako předkrm třeba mozzarella s rajčaty a rozhodli jsme se pro kachní paštiku s bagetkou.
Odpovědět
@marie08 Jak už psaly holky, těžko se radí, když jsi nenapsala, co máte na ostatní chody. Nicméně za mě např: - roastebeef s hořčicovou nebo křenovou omáček, k tomu malý salátek, - rajčata + mozzarela (univerzální, jí snad každý), - rozpečený kozí sýr, - parmská šunka s melounem, případně namotaná na grissini, - caesar salát (s kuřetem nebo bez), - plněná rajčata (tady je hodně variací), - uzený losos s hořčicovo-koprovou omáčkou, - plněné avokádo (ideálně s krevetama, ale ne každý to jí), - carpaccio, - tatarák s tousty (hovezí, loso, tuňák), - paštika (např. zvěřinová, s brusinkami apod.). Je toho hrozně moc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?