Catering v České Lípě

Ahoj, náhodou neznáte nějakou cateringovou společnost nebo restauraci co dělá i externí catering z okolí České Lípy nebo Mělníka? Já jsem jich na internetu tam moc nenašla a ostatní - třeba z Prahy - chtějí za cestovné hrozně moc peněz, jak to mají trochu dál :-).
Odpovědět
Ahoj, slyšela jsem, že WildCook catering z České Lípy je dobrej, ale osobní zkušenost nemám...Taky budu shánět cateringovou firmu, tak snad je toho tady víc, ať je z čeho vybírat:)
Odpovědět
@magowise jj s WildCook jsme se nakonec předběžně domluvili. Udělali nám nejlepší cenu.
Odpovědět
@vitezove A budete je mít na raut nebo i na hostinu? Trochu mě znervózňuje, že si je zamlouváš už teď, asi bych taky měla začít něco dělat:)
Odpovědět
@magowise Já jsem srab, takže mám všechno předem. Nechci pak řešit že mě někde odmítají, že nemají čas. Mám už zaplacený dort, koláčky a zálohu na šaty pošlu tento měsíc (šijí se mi). Jinak mám domluvenou fotografku, vizážistku. Ty mi řekly, že je ideální doba. Pár fotografů už mě i odmítlo. A švadlena mi řekla, že čas je, ale že ted je to super že na to má čas a že na jaře má pak zakázek hodně a už by to možná blbě stíhala. Ten catering my řekl, že je ještě brzy, že mi pak nemohou garantovat, že se nezmění ceny jídla atd. Takže s těmi jsem domluvená předběžně, a na trvalo se budeme domlouvat v únoru a to jim asi pošleme i zálohu. Budeme je mít na oběd i na raut. A vyjde nás to výrazně levněji než všechny trapné předražené restaurace.
Odpovědět
@vitezove Tak to teda klobouk dolů, kolik toho máš zařízeného! Já si můžu termín na matrice zamluvit až v Novém roce, proto se bojím cokoliv zařizovat, dokud to nemám potvrzené. Já fotografa neřeším, ale věřím tomu, že ti dobří mají už teď na rok 2016 hodně zakázek. Taky chci catering na oběd i raut. Pití chceme mít vlastní,takže to vyjde rozhodně levněji než v restauraci. Můžu se zeptat, jakou ti nabídli cenu?
Odpovědět
@magowise tak to máme stejné. Pití také bude vlastní. Nabídli nám nějakých 13 000 za 30 lidí, oběd + raut. A 5 000 grilované prasátko, které asi nakonce taky budeme mít. To se uvidí jestli na to zbudou peníze. No já termín budu mít potvrzený od matriky až v březnu :-DD takže to nemůžu začít dělat až v březnu. Ale řekli jsme si ,že i kdyby náááááhodou řekli že ten termín nejde, tak si prostě jen vybereme o kousek jinou lokalitu, kde to půjde ale termín zůstane. Oni nám řekli, že tam kde to chceme bývají koncerty a tak. Takže v březnu vědí, jestli tam bude něco nebo ne. Ale že - protože to bude pátek dopoledne- tam jako nejspíš nic nebude (asi na 99% bych řekla, pač nevím kdo by tam na co šel v pátek dopoledne -:-D) ale chtějí mít jistotu. Tak kdyby se fakt stalo že řeknou, že ne, tak si jen vybereme nějaké místo někde o pár metrů nebo km vedle, tam to není žádný problém. Ale termín chceme ten co máme vybraný a proto taky můžeme domlouvat všechno. :-)) V podstatě mám zařízeno nebo vymyšleno vše, kromě kompletní zábavy na večer. Máme jednu vlastní hru vymyšlenou (originální), tak uvažujeme že bude možná tombola a nějaké taneční hry. A pak nevíme. Musíme nad tím hodně popřemýšlet, protože nedokážeme odhadnout jestli ty hry zábavu rozproudí nebo utlumí. Záleží na složení lidí... a tohle neumím odhadnout :/ . Možná hry vymyslíme do zásoby a pak podle situace je bud vybalíme nebo ne :)). Já jsem spíše pro méně her, přijde mi že většina lidí to spíš nemá rádo, tu organizovanou zábavu.. ale zároveń někteří to vyžadují a bez toho se nudí, takže fakt tohle ještě nevím :)).
Odpovědět
Tak to je super cena!! A to máte i s obsluhou? Až v březnu?! No tak to se ti vůbec nedivím, že zařizuješ už teď:-D Kdybys musela čekat na matriku, tak se pak už nikde nechytáš...Ale máte to všechno dost dobře promyšlené, takže v podstatě s tím termínem moc neriskuješ:) S tou zábavou na večer je to takové ošemetné. Někdo si bez her neumí představit zábavu, někomu stačí jen pít a tancovat a organizované hry ho vysloveně obtěžují. My pravděpodobně žádné hry mít nebudeme..přítel na to celkově moc není a moje rodina to taky moc nepraktikuje (mám za sebou hodně rodinných svateb:-D). Ale na druhou stranu, když jsme byli na svatbě přítelovi sestřenky, tak tam se hry hráli celý večer....No ještě si to taky nechám projít hlavou, aby se tam nenudili:)
Odpovědět
@magowise no právě my to máme tak napůl. Celkově si myslím, že je to spíš bude obtěžovat. Třeba i já to nemám ráda. Ale na druhou stranu, si myslím, že většina lidí tam není ten tip co bude jen tak pít a tancovat. Většinou se nebudou moc znát a budou potřebovat nějak nakopnout no. Tak nevím. Jinak to máme se vším, s obsluhou i s nádobím. Cena je to super.
Odpovědět
Ono taky dost záleží na typu hry:) Některé hodně pobaví, ale jsou i takové, co se při nich hráči spíš ztrapní....Pokud ty nemáš moc ráda hry, tak fakt měj tu jednu v záloze a nech to plynout:) Ta cena je fakt suprová!! Já se právě obávám, že se nám počet hostů vyšplhá na 60 lidí a tak se snažím propočítávat na kolik nás to vyjde...
Odpovědět
@magowise já hry ráda mám ale asi jak s který na lidma. Jako v malém kolektivu s kamarády, kde mi nevadí ztrapneni. Takže spíš nic moc nebude.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Mohla bych Vam nabidnout me sluzby. Kompletni catering - domaci maso... Spousta veci. Venuji se i vyrobe slanych dortu. Cenova nabidka samozrejmosti. Jsem z Decina. :) podam vice info
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?