Vysněný dort

Profilova fotka
Ahojte, hledám někoho, kdo by zvládl udělat tento dortík? klidně bez těch serepetiček (lístečků a motýlků) na 2. a 3. patře - okolí Hodonín a Břeclav ideálně :) na květen 2015. Předem mockrát děkuju za tipy a nabídky :)
Odpovědět
@blilie nam delala dort pani Lucie Piterkova ze svatebniho salonu Caxa a spokojenost....ale asi to bude trochu z ruky bydli v Skoky (kousek od Lipnika nad Becvou)
Odpovědět
@blilie nam delala dort pani Lucie Piterkova ze svatebniho salonu Caxa a spokojenost....ale asi to bude trochu z ruky bydli ve Velkem ujezdu (kousek od Lipnika nad Becvou)
Odpovědět
Profilova fotka
@simona007 mate nejaky kontakt na pani Piterkovou?dekuji
Odpovědět
@akcejn ve zprave
Odpovědět
Pěkné dorty mají i tady http://www.cukrarna-hajek-hajkova.cz/..., možná trochu podobný styl tomu Vašemu. Já plánuji svatbu na 5 června a dívala jsem se, že bych si tady nechala udělat dort. Možná Vám udělají i ten Váš. Chtělo by se to zeptat.
Odpovědět
Profilova fotka
Dortík dle obrázku na květen není problém vyrobit. Korpusy a krémy si můžete vybrat dle Vašeho přání. Velikost dortu lze přizpůsobit počtu hostů., aby ho zbytečně moc nezbylo. Podívejte se na naši práci na FB. Dort lze dopravit na místo svatební hostiny chladícím vozem, který máme k dispozici..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?