Tip na cukrárnu v Praze - kde mi udělají tento dort?

Ahoj, prosím, nemáte někdo tip na ozkoušenou cukrárnu v Praze, kde by nám udělali nějaký takovýto dort? cca pro 60 lidí. Díky, L
Odpovědět
Profilova fotka
Poptejte cukrářství Viktoria v Praze - šéf p. Polanecký je obrovský profesionál, určitě Vás neodmítnou. Já od nich beru dorty asi 5 let a vždy perfektní !
Odpovědět
Cukrářství Viktoria má dorty sice báječné, ale vzhled dortů trochu pokulhává :-(
Odpovědět
Profilova fotka
www.facebook.com/cukrarnaBany/?fref=ts tady. Jsem cukrářka a tuto cukrárnu vlastní a provozuje můj spolužák, udělá vám co chcete včetně příchutí atd.. Tento dort pro něj nebude žádný problém. Zajděte se tam zeptat a uvidíte .
Odpovědět
Budeme mít podobný z cukrárny ve Zdibech. Byli jsme tam na ochutnávce, z centra Prahy 10 minut. Jen ty živé kytky mít nebudeme - budememe mít z nějaké cukrové hmoty. Navíc myslím pivoňky na fotce dortu jsou jedovaté, kdo ví čím ty kytky ošetřují a nechci aby bylo na svatbě hostům po dortu špatně.
Odpovědět
Profilova fotka
Anna Magdalena cukrarna :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, rada pro Vas takovy dort udelam. Nabizim i ochutnavky svatebnich dortu. Podivejte se na nase stranky.
Odpovědět
Já můžu doporučit cukrárnu Hájek a Hájková, udělali nám dort přesně podle obrázku,vlastně ještě hezčí, byl také pro 60 lidí, dovezli zdarma na místo určení a k tomu jako bonus dali ještě jeden menší dort. A musím říct,že cena byla bezkonkurenční ( poptavala jsem několik cukráren, rozdíly byly neskutečné). Chuťově byl bezvadný, jejich dort Madagaskar čokoládový,mají ho v každé cukrárně.
Odpovědět
@david_zeman díky za tip. Můžeš mi,prosím, napsat přesné jméno té cukrárny? díky
Odpovědět
Cup and cakes na Nových Butovicich nebo Saint Tropez ve Vodičkově
Odpovědět
Zkus Marketinacukrarna. Je sikovna, dorty pece vyborne a z poctivych surovin, zadna velkovyroba. A umi i krasne zdobit, sama porada kurzy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?