Sweet bar - Jižní Morava (okres Břeclav)

Přeji všem hezký den :) Vůbec neznám cukrárny v okolí, proto prosím o tipy na cukráře, nejlépe osobně odzkoušené, osvědčené. Hledáme někoho, kdo nám vyrobí dort plus cukroví. Naše představa: moderní, chutné, bez náhražek, důraz na kvalitu a taky to musí hezky vypadat :) Nechceme typické cukroví (slepované s máslovým krémem, cukrová poleva atd.), spíš něco svěžejšího (ne nutně dietní :) :) :) ), ale taky si nepotrpíme na přemoderní kombinace všemožných příchutí. Hostů bude cca 45 (i s fotografy, dj atd.). Hledáme někoho s osobním přístupem, dobrými referencemi a citem pro detail. Nemusí se jednat o velkou firmu, ocením i tip na samostatné cukráře a cukrářky, pro které je pečení pouze koníčkem. Díky, Magdaléna.
Odpovědět
Prosím prosím
Odpovědět
Dobrý den, něco podobného dělá Susancakes z Brna (Zuzana Šíblová), kterou však nedoporučuji...Efekt krásný, ale zbytek nic moc. Na ochutnávce se chovala skvěla, dort byl úžasný, ale ve skutečnosti, jak to "oplácala" krémem, který byl přehnaně máslový a byla tam snad centrimetrová vrstva toho krému a další stejná vrstva fondanu...bylo to hrozně přeslazené, syté a hutné. Navíc to má hrozně předražené, ale to jsme na začátku přehlíželi. Ale potom těsně před svatbou nechtěla vyhovět mým představám a navíc jsme nevrátili jednu věc z dekorací a hned nám to ztrhávala ze zálohy, která činila 5 000 kč. Její chování bylo hrozně arogantní...o něčem vypovídá i skutečnost, že se ji nedá nikde napsat recenze. Další nevýhoda je, že ji pošlete svůj styl svatby a ona to udělá nějak podle sebe, nám se teda moc netrefila a moje přání neakceptovala... Z vlastní zkušenosti můžu říct, že nejvíc frčelo cukroví klasické, co si prosadili rodiče a tohle od paní Šíblové se naší hosté jako kdyby báli jíst. Tuhle paní určitě nedoporučuji!
Odpovědět
Pro informaci to stálo pro 50 hostů 19 000+5000 záloha
Odpovědět
@elin9 Děkuji, i negativní recenze se mi hodí. Aspoň vím, na koho a na co si dát pozor. Cena je tedy... No... Vážíme si kvalitních služeb a rádi za ně zaplatíme, ale podle toho, co píšete, to nestálo ani za tu zálohu. Navíc jestli jste měli i klasické cukroví, tak se mi to zdá tedy hodně přemrštěné. Díky za tip, budu hledat jinde.
Odpovědět
Holky, poraďte, prosím. Nechce se mi věřit, že tu není nikdo z JM... :)
Odpovědět
Vyloženě zajištěný sweet bar mít nebudeme - uděláme si ho sami se zákusky od této paní http://www.cukrarstvihela.com/
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, doporučuji Mlsovky.cz. Měli jsme od nich dort, tripatrovy, celkem 11 kg a snědl se úplně celý, jak moc byl dobrý. Měli jsme dvě "nahá" patra (red velvet a malinovym kremem) a spodní patro čokoládové, ale je možné vše nakombinovat. Od Jany jsme si nechali dělat i sušenky a cupcaky. Sušenek bylo 4 kg a cupcaku cca 50. Ceny jsou velmi příznivé, za dort, sušenky i cupcakes jsme platili snad 7000. Až budu mít fotky v albu, můžete se podívat, jak vše vypadalo :)
Odpovědět
a co treba u mlsne berusky z Vlcnova? nebo MM dortiky Hluk...nebo Marketa Sukupova uzasne dorty Kunovice
Odpovědět
Děkuji za rady... My zákusky ani koláče a ani nic sladkého v podstatě nikdy neobjednáváme, takže vůbec nemám přehled. Vlčnov a Kunovice a ten směr je pro nás už z ruky, hledáme spíš něco v okolí Velkých Pavlovic (Hustopeče, Břeclav). Brno je poslední záchrana, pokud nenajdeme něco blíž..
Odpovědět
@magdalenatomkova možná toto hledáš http://www.uzasne-dorty.cz, Je to trochu dál.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?