Svatební koláčky Vysočina

Ahoj, nemáte tip na někoho, kdo děl svatební koláčky do výslužek? Paní co mi peče cukroví je nedělá a nevím o nikom. Nejlépe v okolí Žďáru nad Sázavou. Dík :)
Odpovědět
Sehnala jste nakonec někoho prosím?
Odpovědět
Co enpeka? Tam dělají svatební buchtičky a jsou dobré. Kde si nechávate péct cukroví jestli se můžu zeptat? A dort? Hledám dodavatele.
Odpovědět
Dort mi peče kamarádka, cukroví zatím ještě nevím a enpeka nemá takové svatební koláčky, jaké si představuji... Jinak jsem dostala s tím dortem tip na https://www.facebook.com/Dort%C3%AD%C... Dortíčky L & N. Má je opravdu krásné! ;-)
Odpovědět
Děkuji za info :) ještě máme typ na cukrárnu v Sázavě na cukroví, co nebudeme péct doma tak objedname asi tam :) ať se daří a kdybyste měla časem typ na nějaké další dodavatele kolem zdaru, budí ráda za každé info.
Odpovědět
Můžu doporučit cukrárnu Fontána v Přibyslavi. Nechávala jsem si u nich dělat komplet svatební cukroví (koláčky, dort, drobné cukroví a výslužky). Koláčky mají opravdu výborné, kupujeme si je tam občas jen tak na mls, když mají přebytky ze svateb.
Odpovědět
Také by mě zajímalo, kde nechat udělat koláčky a jaké nabízejí. Měla jsem na zkoušku z učňáku Žďár nad Sázavou a jsou to takové malé kostičky, uplně mě to nenadchlo..
Odpovědět
Dobré, ale větší, svatební buchtičky pečou v Jeřábkově pekárně ve Velké Bíteši. My je tam objednali na hostinu, svatba teprv bude, ale když snoubenec v Bíteši pracoval občas je vozil. Mají 2 velikosti - jedny svatební a větší, když chcete jen tak ke kafi. Uvnitř tvaroh a rozinky, nahoře drobenka.
Odpovědět
Nějaké koláčky Jihlava, HB, Ždár nevíte kde objednat? Ty buchtičky, že Žárského učňáku mi nechutnali.. chtěla bych větší vázané nebo takové ty ´´bochánky´´.
Odpovědět
Koláčky dělají i v pekařství Řečice- Žďár nad Sázavou, náměstí Republiky 72/4. Buď malinké svatební a nebo ty mini zdobené s náplní "nahoře".
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?