Svatebni kolacky v Anglii

Profilova fotka
Ahoj holky, nemate nejaka tuseni, kde bych si mohla objednat svatebni kolacky v Anglii? Nejlepe Hertfordshire, popr.sever Londyna. Sama si asi netroufnu, nikdy jsem je nedelala, nevim jak dlouho dopredu se daji pect atd. Diky.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já bych viděla tři jednoduché odpovědi: A) objednej si je z Čech a pošli PPLkem, B) sedni v troubě a začni péct (všechno je jednou poprvé), C) vykašli se na české svatební koláčky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@amenophus A) jak dlouho dopredu bych je musela objednat, aby vydrzely cerstve? B) uz si pecu svatebni dort, tak to nechci prehnat C) chci ukazat anglickym trhanum, co je prava ceska tradice, krome rozbijeni talire, na to budou koukat jak pera z gauce. 😏
Odpovědět
Koláčky můžeš udělat hodně dopředu a zamrazit je. I tak jsou skvělé. :-)
Odpovědět
@evavlk ad A) Ahoj, já jsem objednávala obdobné z Fleru (tukové minikoláčky, plněné povidlyy/tvarohem/mákem/jablky/ořechy, polévané máslem s rumem a cukrem), dorazily dva dny před svatbou a vydržely perfektní týden (pak se už dojedly:-) ). Měla jsem je jako "železnou zásobu", kdyby se nevydařily domácí a byly skutečně velmi dobré. Mohu případně poslat odkaz - s prodejcem se domluvíte na termínu, kdy je potřebuješ mít u sebe a oni je dle toho napečou a odešlou PPL.
Odpovědět
Profilova fotka
@candrova posles mi prosim ten odkaz? Koukla bych se na to. 😊 Dekuju.
Odpovědět
@evavlk Máte zprávu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@candrova dekuju, zkontaktovala jsem prodejce i PPL, pani by kolacky poslala, ale z PPL mi napsali, ze potraviny neposlou. 🙁
Odpovědět
Profilova fotka
@evavlk Potraviny je v rámci EU zakázáno přepravovat, takže správně by ti to neměl přepravit vůbec nikdo. Leda by tam napsala, že tam je něco jiného. Ale byl by to risk pro Vás obě. =-)
Odpovědět
Posílali jsme pravidelně poštou vánoční cukroví - takové ty trvanlivější druhy typu perníčky, linecké, rumové kuličky...Vždy došlo bez problému. Ty koláčky, když budou dobře zabalené, by mohly dojít v pořádku také. Objednala bych pro jistotu dříve a zamrazila.
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral Neni, ale s cerstvymi je problem. Ceska posta je v podminkach ale nezakazuje. Poslala jsem jim mail, tak uvidim. @tymothy Dekuju, uvidim, co rekne posta a asi zkusim objednat zkusebni varku, at uz kvuli chuti, tak i tomu dodani. ☺
Odpovědět
Profilova fotka
@evavlk No vzdyt, cukrovi je preci cerstve :-D. Nemluvim tu o konzerve. Proste cokoli, co podleha rychle zkaze, by se proste prepravovat nemelo... Ale Ceska posta ti posle cokoli, jen je otazkou, jak dlouho ten balik pujde. Drzim palce!
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral S Ceskou postou bych kolacky snad radsi neposilala :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
V Londyne zije Ceska co dela catering, ted si nevzpomenu na jmeno,ale zkus googlit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to Personal Chef in London na FB.
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral To ja prece vim, proto pisu, ze s tim je problem. Dalo by se to poslat postou jako EMS, ten by dosel za 24h, ale nejde krehce. 😕 @lucineni Koukla jsem na fb a vypada docela draze, zvlast kdyz ma business v centru Londyna.
Odpovědět
Profilova fotka
@evavlk za zeptani nic nedas, ono za postu das taky nekolik set, takze bych to porovnala.
Odpovědět
Profilova fotka
@evavlk mam ted cerstvou zkusenost s Ceskou postou, posilali jsme neco do Anglie jako EMS, rekli mi, ze to dojde za tri, ctyri dny, stalo to hodne penez, ale zapomneli dodat, ze tim mysli tri, ctyri dny po doruceni do zeme adresata. takze to sice bylo okamzite odeslano, ale trvalo jim deset dni, nez to vubec dorazilo do Londyna a pak uz to slo celkem rychle. po tydnu jsem to sla reklamovat, ted cekam na vyrizeni... nastesti to nebylo nic k jidlu.. :D takze bych to EMS uplne nedoporucovala, ale treba jsme meli smulu...
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně bych upekla, zas taková věda to není a riskovat tvrdé nebo rozmražené, to radši né...
Odpovědět
Profilova fotka
@sacumi Hm, to opravdu nevypada jako dobra volba pro posilani potravin. 😅 @gabrielkaada Jak uz jsem psala vys, uz si pecu tripatrovy dort, takze je sama opravdu delat nechci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?