Svatebni koláčky, cukroví a dort - Vlasim a okolí

Ahoj, mate prosím vás někdo tip na dobre cukroví a koláčky od někoho z Vlašimi a okolí? A kde mi upecou svatebni dort? Diky za info!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já jsem ze Zruče nad Sázavou a peču svatební dorty. Více info naleznete případně na mém webu.
Odpovědět
Můžeš zkusit cukrárnu na náměstí u Bayera, ten vše udělá..dort apod. já si to nechám upéct od učňů ze zámku Vlašim. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@sonickaaaaaa a proč ne od Bayera kdyz ho doporucujes? Není v tom doufám nějakej zádrhel:-) učni pečou i cukrovi? To totiž Bayer nedělá...nemáš náhodou fotku a ceny cukrovi a kolacku od učňů?dik
Odpovědět
@xbibk01 nechápu jak myslíš že doporučuju Bayera a proč já ho nemám? já ti psala kdo dělá cukroví ve Vlašimi a od koho já budu mít cukroví. ;-)..Bayer je zbytečně drahej..učni pečou cukroví i dorty, minizákusky.nevím, kdy máš svatbu, jestli ji máš přes prázdniny, tak máš smůlu, učni jsou tam jen přes školní rok. podívej se na jejich stránky, nebo si zavolej přímo do zámku :-) jo já myslela že Bayer dělá i cukroví, tak nic no.. :-)
Odpovědět
jo Bayer je smudla a dorty ma i na pohled odporné :-D :-D :-D :-D :-D jen zákusky ma dobré,i když minulý měsíc se po nich pár lidí posr...... ;-) učni dělají minizákusky a cukroví. ale dělají ze směsí a je takové umělejší. není nad domácí... ;-)
Odpovědět
teď na porovnání dort od amaterské cukrářky,která peče doma a dort od Bayera,ten sýr,který zkončil v popelnici.... ;-) :-D :-D
Odpovědět
@1adriana1 tu amáterskou cukrářku myslíš sebe? Kdo dělal dort s těma žábama?ty?
Odpovědět
@sonickaaaaaa není podstatné kdo ho dělal,ale jak vypadá a chutná ;-)
Odpovědět
@1adriana1 si tajemná jak hrad v Karpatech.. :-D
Odpovědět
Ochutnání bohužel nemůžeme posoudit.Ale vzhledově mi oba přijdou obdobné a popravdě dost kýčovité,nicméně ten se žábami je lépe propracován
Odpovědět
@ilonkaseda ale o tom propracovaní to je,hlavně pokud jde např.o svatební dort,nikdo asi nechce mit na stole upatlany hnusny dort... ;-) a pak je to o zadaní. tobě se to zdá třeba kýčovité,ale je to o přání kdo co na dort chce a jakou má představu. ja mam taky rada nepreplácané dorty,ale zase když jde o dětske tak proc neudelat neco takového nez jednu figurku ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@sonickaaaaaa No když si psala, že můžu zkusit cukrárnu u Bayera, tak jsem myslela, že ti připadá ok:-) No nic, cukroví si asi nakonec upečeme sami, nebudeme to s množstvím přehánět, ale jde mi o dort...Je tu teda vůbec někdo, kdo má s Bayerem dobrou zkušenost (ne s ním osobně, ale s jeho dorty:-))? Dostala jsem na něj doporučení ze dvou míst, kde dělají víceméně každý týden svatby a mají s ním samé dobré zkušenosti...Tak mě teď trochu uvádíte do rozpaků :-)
Odpovědět
@xbibk01 já jsem psala o Bayerovi, jako že dělá dorty apod. :-) nepsala jsem že ho doporučuju, protože ho nemám, a nevím jak chutnají jeho dorty :-) zákusky mi zase ale chutnají :-) tak snad najdeš ještě nějaké reference. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?