Svatební dort(y), cca 100 hostů, Dobříš a okolí (Praha)

Ahoj.....našla jsem si úžasnou cukrářku, ale bohužel je 350 km od místa obřadu a tak mi bylo vymluveno, že na svatební dort v srpnu je ta vzdálenost příliš velká:-D Tak sháním nějaký tip na šikovnou cukrárnu, cukráře z Dobříše a okolí, klidně i Prahy, kteří by nám vyrobili nějakou sladkou nádheru:-) Těším se i na nabídky profíků...moc děkuji, jsem celkem bezradná :-( A.
Odpovědět
Profilova fotka
No a co dort od Vendy? Koukněte na edortiky, udělají vám ochutnávku. A ke mě do portfolia se koukněte na nějaké dortíky, dorty a koláčky, které jsem během roku potkala :-) http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já jsem od vás cca 100 km a takto daleko by se dorty jistě dovézt daly. Pokud budete mít chuť, koukněte na naše stránky. Teď se ale aktuálně upravují... =-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
No mezi smazanými přípěvky byl asi i tip na slečnu Dvořákovou - tu jsem kontaktovala a děkuju za tip! Už mam za sebou ochutnávku a jsem nadšená!!! Děkuji smazané nevěstince co mi dala tip- díky ní bude dortík tou sladkou tečkou:-)
Odpovědět
já jsem z Rakovníka a jedné mé známé se v červenci právě v Dobříši vdává dcera, a dortík chtějí ode mně tak jsem zvědavá jak těch 60km přežije ,))
Odpovědět
Nějak zmizel můj příspěvek, zkuste cukrárnu ve Zdibech. Link najdete, jinak se mi zdá, že se to nějak smazalo? :-(
Odpovědět
@khornikova nesmazalo,nesmis sem nikomu davat reklamu... :D :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?