Svatební dort+koláčky - Kralupy nad Vltavou a okolí

Dobrý den všem, prosím o doporučení, kde si objednat svatební dort + koláčky v okolí Kralup nad Vltavou, Mělníka, Roudnice nad Labem (svatební hostina bude v Nelahozevsi)... Dort + koláčky bychom potřebovali i se zajištěním dopravy. Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, chci Vam nabidnout nase sluzby. Vyrabime exkluzivni svatebni dorty, cupcakes, cakepops a rucne zdobene svatebni susenky. Jsme z Horomeric a bez problemu dovezeme dortik na misto svatby. Nabizime individualni ochutnavky dortiku behem kterych resime nejen chut a i vzhled dortu. Podivejte se na nas profil a nevahejte nas kontaktovat! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla své služby. Dorty lze vybrat z nabídky na uvedených webových stránkách nebo je možné zaslat Vaše představy včetně fotek dortů na email. V případě Vašeho zájmu lze domluvit i svatební ochutnávku, její nejbližší termín je 25.-26. března 2017. Doručujeme na místo svatební hostiny - Nelahozeves. Konkrétní nabídky a možnosti zasílám přes e-mail. Děkuji.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Renata Serinková z Rovného pod Řípem. Je šéfcukrářka Lobkowicze. Momentálně je na mateřské a peče z domova. Mrkněte na její fb. Mě peče také svatební dort :-).
Odpovědět
Ahojky, my měli koláčky od svatbiky.cz a super, poměr kvalita cena prostě luxusní, navíc mají i dopravu na místo a spousty příchutí a velikostí. Navíc jsem vůbec netušila kolik čeho na stavbu pro 80 lidí, ale se vším nám poradili a byly moc příjemní :) takže doporučuju ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?