Svatební dort z cupcakes máte zkušenost?

Ahoj holky. Máte někdo zkušenosti s dortem z minidortíků (cupcakes)? A jaké? Chtěla bych ho na svatbě mít, ale nevím jestli není lepší tradiční dort. Děkuju :)
Odpovědět
Ahoj, ja to takhle budu mit. Budu mit nekolik pater, to nejvrchnejsi patro dort vcelku, aby teda se nereklo, ze nezakrojime a pak budou i cup cakes.
Odpovědět
když se podíváš na mé album, tak myslím, že ho tam mám vyfocený - bylo to super - všichni si moc chválil jaký byl pěkný, neokoukaný a hlavně dobrý - doporučuji cukrárnu Praha podolí - Dorty-domu.cz..fakt super
Odpovědět
a hlavní výhoda - snadné porcování :-) můžu jen doporučit
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě určitě ANO, představa, že ve třicetistupňovém vedru krájím 50 úhledných porcí je naprosto děsivá... takhle měl každý svůj dortíček a rozhodně si nikdo nestěžoval.
Odpovědět
Profilova fotka
moje ségra měla dělaný dort z muffinů, bylo to hodně praktické :)
Odpovědět
Můj názor je, že jedině potahované minidortíky s hlavním dortem, ne ve tvaru muffin, které si každý upeče ke snídani, byť lépe zdobenými. Dortíky jsou nádherné ve stojanu, ale pokud možno na skleněném, aby vypadaly honosně a svátečně. Plastové stojany jsou spíše určené na celé patra dortů. Vím, jsou drahé i na půjčení, ale dá se to řešit celou sadou uloženou na platech přímo na stole. Záleží jak velký dort k nim bude, tohle bylo pro 120 lidí a myslím, že to vypadalo i v tom množství elegantně....
Odpovědět
teda nevím jak sem vložit fotku, přes Formana to nenačte :-(
Odpovědět
tak zkouším znovu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?