Svatební dort v Olomouckém kraji, kde nechat udělat?

Profilova fotka
Ahoj, poradíte mi kde si mám nechat udělat svatební dort?
Odpovědět
@zaba_zaba odkud přesně jsi? olomoucký kraj je veliký:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hranice.
Odpovědět
@zaba_zaba tak nám pekla Lucka Frydrychová z Hustopeč, pečením dortů se neživí, ale baví ji to a jsou krásné a chuťově dokonalé, taky si hodně chválí Lucku Maléřovou ze Stříteže a pak jedna moje spolužačka na mateřské má taky moc dobré dorty, v případě zájmu, zašlu kontakt :-)
Odpovědět
@zaba_zaba aha, tak já mám tipy jen od Prostějova, ale to už je pro tebe asi právě zbytečně daleko...
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl Díky za ochotu.
Odpovědět
Profilova fotka
@beruska1889 Co si to měla za dort? Popřípadě kolik tě stálo kg? Máš někde fotku? A co ta tvoje kamarádka za kolik peče?
Odpovědět
@zaba_zaba měli jsme třípatrový, jedno patro klasický piškot, jeden kakaový a jeden ořechový myslím :-D . krém jsme měli máslový, ale skvělý, jako celý zbytek dortu, protože používá jen kvalitní suroviny, ale udělá myslím cokoli, stačí se domluvit... :-) dorty má snad nejlevnější co jsem tak slyšela... fotku mám v albu tak mrkni, cenu za kilo už si fakt nepamatuju :-( cenu dortů té mojí kámošky prvávě zjišťuju ;-)
Odpovědět
@zaba_zaba jo a pokud máš facebook má stránky s fotkama svých dortů - dortíky od Ewiky
Odpovědět
@flowerbl ÁÁÁ, tak to zajímá mě. Můžeš mi dát tedy tip z okolí Prostějova? Zatím nemám cukroví nikde objednané, mám tedy ještě dost času, svatba je v září. Zatím uvažuji nad cukrářstvím ze Dzbela "Švecovo cukrovíčko"...
Odpovědět
@prostejovanda tady od té paní jsme měli mít původně my http://sladky-sen.blog.cz/galerie/sva... nakonec máme od jiné, ale ta se tím neživí... ale naučila se kvůli nám makronky :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@zlatick8 Můžu poprosit jestli máte nějaký ceníkna jednotlivé druhy drobnějšího cuktorví? laskonky,bobmbičky, kornoutky...děkujii
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu vřele doporučit dorty-eva,cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?