Svatební dort Praha, priorita cena

Profilova fotka
Ahoj všem :-) , tak nám bohužel krachnul svatební dort od cukrárny v Berouně, kterou tu všichni chválili... Měl to být jednoduchý bílý s růžičkami - 7kg (cca 50 osob) za 2800,- Chtěla jsem proto poprosit o radu, jestli neví někdo o dobré cukrárně v Praze, která by měla podobné ceny a rozvážela po Praze (svatbu máme v říjnu). Začínám být již mírně nervózní, buď je termín již plný nebo jsou ceny o hodně vyšší... Děkuju za každou radu a Váš čas ;-) Nebráníme se i šikovné podnikatelce nebo cukrářce na volné noze :-) P.S. s přítelem ani jeden moc neřešíme vzhled dortu, jde nám spíše o to, aby měli všichni dost a nebyl umělý :)
Odpovědět
Profilova fotka
koukněte ne edortiky, Vendy peče výborné dorty!
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud byste nechtěla potahovaný, tak já doporučuji cukrárnu Hájek&Hájková...máme od nich dvoupatrový dort za 1750,-...nevýhoda je, že nedělají atypické dorty...tedy si vyberete z jejich standardní nabídky a oni vám je jenom nazdobí tak, jak chcete vy. Potahované dorty nedělají. Naopak nedoporučuji cukrárnu Ovocný Světozor.
Odpovědět
luxurycakes.cz delali nam a mnamozni
Odpovědět
Ahoj, nemam jeste fotku, ale meli jsme krasny dvoupatrovy dort tez s cukrarny Hajek Hajkova za necelych 1700,- Nemohli jsme mit potahovany dort kvuli potravinove alergii, vybrali jsme nas oblibeny jahodovy slehackovy z jejich standardni nabidky. Vsichni si moc chvalili, ze neni preslazeny, takovy lehky akorat. Doporucuju zajit do pobocky a par jich ochutnat, delaji ruzne od cokoladovych pres ovocne, slehackove az po cheesecake. S pani Hajkovou jsem domluvila vse po telefonu, je moc ochotna, poradila mi s velikosti a zdobenim, nabidla ruzne varianty. Objednavala jsem asi ctyri tydny predem. Doruceni az na misto zdarma, nestarala jsem se vubec o nic, jen ho dosla tyden predem zaplatit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My měli dortyodrozarky.cz. 75cupcakes+10porci vrchni dort za 2600
Odpovědět
Ahoj, taky rozhodne doporucuji edortiky.cz Vendy fakt umi, vsichni si mlaskali!!!
Odpovědět
Ahoj, tiež sme mali dort od Vendy edortiky.cz a boli výborné
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?