Svatební dort - jakou plánujete příchuť?

Ahojky, mohla bych se zeptat, jakou plánujete příchuť dortu? Mám vybraný jak bude vypadat, ale vůbec nevim vnitřek..určitě vim že ne čokoládový..to nám nechutná, ale nějaká jiná prostě...možná nějaká vanilka..nevim.. Jsem ze svého okruhu zatím první kdo chystá svatbu, tak ani jsem neochutnala žádný. Nemáte tip?
Odpovědět
Profilova fotka
Ten,kdo Ti bude dort delat,Ti posle nebo da seznam korpusu a naplni.Sami muzete nakombinovat,kazde patro muze byt jine
Odpovědět
Profilova fotka
Nam bude nase cukrarka delat vzorove dortiky. Ruzne naplne a podle toho si vybereme. Myslim, ze to je asi nejlepsi varianta. Nejlepsi asi kazde patro jine...tak si muze kazdy vybrat co ma rad.
Odpovědět
jj jasný...to není špatný nápad ty vzorové dortíky. No my budeme mít 25-30 hostů, tak to je tak na 2 patra..moc na výběr nebude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevim jestli to tak chodi normalne, ale nam to cukrarka sama nabidla. Jinak na jedne svatbe jsem ochutnala tvarohovy dort s ovocem a ten byl vyborny...zatim u me take vede.
Odpovědět
Profilova fotka
Dvě patra máme se světlým korpusem, jogurtovým krémem a s jahodami, jedno patro čokoládový krém, tmavý korpus a kousky banánu a jedno patro vanilkový krém, světlý korpus a lesní ovoce. Ještě jsme zvažovali vanilkový krém s hruškou a skořicí nebo bílou čokoládu s malinama a pepřem. Taky je zajímavá citronová náplň třebas trochu s mátou. Ale vybrali jsme výše uvedené, protože jsou asi nejuniverzálnější.
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b to jsou skvělé kombinace!
Odpovědět
Ahoj holky já nevím jestli to bude dobrá kombinace ale já bych chtěla třeba maliny s čokoládou nebo s jogurtem žadný máslový krém určitě víte o čem mluvím . :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b ten citron s mátou, vysloveně mi děláš chutě, holka :-D @gyeses volila bych asi vanilkovou a/nebo nějakou ovocnou, to bejvá hodně oblíbený, zkus se poptat na preference svých hostů a poptej se v cukrárně, co sou schopný uplácat, však něco dohromady dáte ;-)
Odpovědět
jasný...díky moc :-) no musíme vybírat. Ještě 2 měsíce je čas :-) nevim zda to se můžu dát, dala jsem to teda do fora výzdoba auta...ale kdyžtak to pak nějak smažu. Myslíte, že k sobě pujdou tyto dvě věci na auto pro nevěstu? http://www.svatebni-doplnky.cz/store/...... a http://www.svatebni-doplnky.cz/store/...... Děkuju moc
Odpovědět
Profilova fotka
@gyeses Velmi chutná kombinace je také korpus jemně mandlový café laté a krém rafaelo. @tunylek To je dokonalá kombinace! :-)
Odpovědět
Tak nakonec jsme vybrali jogurtovo malinový dort :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?