Svatební dort- Hradec Králové, Jičín a okolí

Holky poraďte mi nějakou šikovnou cukrářku, která umí svatební dorty ( nejen aby dobře vypadal, ale i chutnal)... ;-) Díky tipy!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Zdravím, není to teda tip přímo na cukrářku, ale chuťově dobré dorty dělá firma Triton sídlící v Hradci ve Věkoších :)
Odpovědět
@vincencie A ty jsi od nich měla? Jak jsou na tom cenově, nevíš?
Odpovědět
Naše svatba se ještě nekoná, ale protože tam pracovala známá, tak jsme od nich měli již několik dortů, ovšem s cenou nevím přesně, ale na jejich stránkách mají ceník, snad nebude vadit, když ti sem hodím odkaz :) http://www.tritonhk.cz/ Ale celkově ten dort může vyjít tak zhruba na čtyři, pět tisíc?
Odpovědět
@vincencie Díky za tip, určitě kouknu
Odpovědět
Nemáš zač :) Uvidíš jak vás zaujmou.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jdu v sobotu na ochutnávku k paní Alena Skákalová- Výrobna lahůdek a cukrárna - Újezdě u Černilov. Mohu pak podat info, ale zatím podle ohlasů a komentářů má paní dorty výborné, krásné a cenově velmi příznivé. Jukni na FB má moc hezké album.
Odpovědět
@schneegast užijte si to, taky jsme měli dort od nich :-) jenom pak doporučuju podrobně popsat, jak ho chcete mít ozdobený, přišlo mi, že nám to maličko odflákli (ale za to si můžu sama, protože jsem jim poslala jen obrázky a neupřesnila, co přesně na dortu má být). Ale chuťově eňo ňuňo, všichni chválili :-) (konkrétně jsme měli red velvet s citronovým krémem z mascarpone a jahodami).
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff děkuju moc za zprávu, jsem ráda, že jsem se rozhodla dobře. Já mám naštěstí dort velmi jednoduchý, takže snad paní na něm nic nepokazí ;-) Hlavně se těším na ty příchutě, o ty mi jde nejvíc.
Odpovědět
@schneegast tak ty byly dobrý všechny, na ochutnávce jsme snědli do posledního drobečku i to, čemu se normálně vyhýbám jako čert kříži (nemám ráda takovou tu klasiku - hutné korpusy s těžkými máslovými krémy - ale i to tam mají dobrý :-) ). Plus můžete ochutnat a porovnat několik druhů potahovacích hmot, pokud nebudete chtít naháče (to umí taky) :-)
Odpovědět
@schneegast dortiky vypadaji famozne, tak budes hodna, kdyz das vedet! 😉 A nevis kolik stoji kg dortu? 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@vercik21 Vůbec netuším, ale oproti Hraci jsem slyšela, že je levnější. Paní byla jasná volba a byla s ní perfektní domluva. V sobotu se určitě na cenu poptám a napíšu to sem. Jdeme tam od 19h a zkusím i něco nafotit, pokud jí to nebude vadit ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@vercik21 nepamatuju se přesně, ale asi 350 Kč/kilo. Platili jsme 5 000 za dort pro 83 lidí (13 kg, potažený mandlovou hmotou a zdobený živými květinami).
Odpovědět
@izzybickerstaff to je dobra cena, ne?
Odpovědět
@vercik21 já myslím, že jo :-)
Odpovědět
@izzybickerstaff díky! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vercik21 Včera se nám ochutnávka moc líbila, paní byla moc milá a dala nám ochutnávku i domů pro rodiče :-) Dorty byly opravdu moc dobré. Příchutě měla Red velvet s jahodama, Schwarzvald s vištěma a smetanou. Světlý korpus s malinovým piré a kousky ovoce ( mňamka- chutná to ještě lépe, než zní), pravý čokoládový, oříškový, čoko- pomeranč atd. Vybrali jsme 2 příchutě ( red velvet a maliny) aby si hosti mohli vybrat mězi hutnejším a lehčím. Dort bude 5 kg pro cca 30 lidí, bude nás míň, ale rádi si necháme napotom ;-) a cena bude asi 2 000Kč. Platí tedy 350Kč/ kilo a to je výborná cena 8-) Foto můžu pak přidat :-)
Odpovědět
@schneegast Tak moc dekuji za info! 😉 Myslim, ze tam taky zavitame!😊
Odpovědět
musím být upřímá, ale mojí kamarádce minulý rok odřekla paní z újezdu asi 14 dní před svatbou dort:( Nevím za jakých okolností, ale paní kterou nám doporučila, dort neudělala dle představ, tak jsme ho museli na místě v den svatby ještě zkrášlit, nakonec dopadl dobře, ale starost navíc, zbytečná ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?