Svatební dort Brno a okolí

ahoj, mohla bych Vás poprosit o radu kam v Brně a okolí pro svatební dort? Slyšela jsem o nějaké paní v okolí Domašova, co pece doma, ale to je tak všechno a dort z Pusinky mi moc nechutnal. A máte zkušenosti s cukrárnou Kolbaba v Brně? nedelaji ochutnávky, nemají knihu svých výtvorů a požadují dost vysokou zálohu, takze dorty budou mit zrejme dražší. Díky moc!
Odpovědět
Ahoj, my byli dnes na ochutnávce dortů od paní Drábkové z Tišnova, zrovna si otevírá dortové studio a mohu říct, že lepší dorty jsem v životě nejedla - opravdu výborné - náplně převážně z mascarpone různých chutí, opravdu samé kvalitní suroviny, žádné těžké máslové krémy. Já mám jasno a jinam rozhodně ani nepůjdu a mohu jen doporučit. Posílám odkaz: http://www.vdcakes.cz/
Odpovědět
Z Kolbaby měla dort kamarádka. CHuťově byl celkem dle představ, ale jen díky ochutnávce na veletrhu. Přístup nebyl moc top na to, že se tak prezentují a realizace lehoučce pokulhávala. Při vyzvedávání se na dortmuselo poměrně dlouho čekat a to tak, že svědkyně tak tak stihla svatbu - protože odbavovali objednávky z poukazů se slevomatu... Shrnuto sečteno na to, že se prezentují jako špička a tomu i odpovídají ceny, tak servis takový není (nebyl před 2,5 lety)
Odpovědět
Profilova fotka
My byli v sobotu v pusince a byla sem spokojená. Paní vedoucí je příjemná,poradí co a jak se hodí a ochutnávali sme a moc mi chutnali. :-)
Odpovědět
já doporučuji Majku Lebišovou z Brna :) ceny skvostné, chuťově vynikající :)
Odpovědět
Profilova fotka
A co třeba tohle? 😊
Odpovědět
Dobrý den milé nevěsty dovoluji si vám představit Dortové studio Lucille, nabízíme svatební dorty a veškerý sladký bar (cupkakes, cakepops, makronky, minibábovky, tartaletky, kelímky (panna cotta, tiramisu, mouse)
Odpovědět
Zároveň si vás dovoluji pozvat na svatební ochutnávku 8.4. 2016 13-18 hod. je nutné si zarezervovat termín prosím kontaktujte nás do zprávy. Cena ochutnávky je 280,- tato cena vám bude při objednání dortu odečtena od konečné ceny. pěkný den a těším se na vás Lucie
Odpovědět
Nádherné dorty z Brna jsem viděla na luxusni-dorty.cz, ale zkušenost nemam
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?