Ahoj holky. Už přes měsíc sháním cukrárnu, která nám upeče svatební dort. Byli jsme na ochutnávce v Praze, chuť výborná, cena 8 tisíc za dort pro 40 lidí naprosto úděsná. Dostala jsem tip na cukrárnu Anna Magdaléna. Byli jste tam někdo na ochutnávce? Jaký byl přístup a dohoda? Co cena a chuť? Děkuji za každé info.
@fredericka ahoj, byli jsme na ochutnávce a hned jsme si u nich dort objednali- opravdu výýýýýýborné dorty, přístup pana cukráře který s námi jednal byl na jedničku, profík jak má být. Máme patrový dort každé patro jiný korpus a náplň a cena 3500,- + 1000Kč vratná záloha na podnos. Můžu jenom doporučit, opravdu se na ten dort těšíme.-)
Nám právě poslali předběžnou kalkulaci za dort pro 40 lidí na 4100 Kč. Přišlo mi to nejdřív docela hodně, ale když prostě nechci s máslovým krémem a kopou šlehačky, tak nám asi nic jiného opravdu nezbyde. Tak uvidíme na té ochutnávce, snad si aspoň pochutnáme, když už to levněji nepůjde....
@fredericka My máme ovocný dort s trubičkama z bílé čokolády (ty jsou na něm asi nejdražší) a náplň bude tvarohová s jahodama a malinama,i když všechny ty náplně byly výborné.Nemáme rádi marcipánové dorty a ovocný se myslím na léto docela hodí.My máme taky 1000 Kč vratnou zálohu na podnos,ale není v ceně :-(
@preclyk těžko říct, já jsem s paní zatím komunikovala jen přes email a zdála se být velice příjemná, o podnosu nicméně nic neříkala. Chystáme se teď na ochutnávku první středu v červnu, tak se už musí rozhodnout nebo nakonec nestihneme objednat žádný :-S ještě mě teď napadlo, že my máme všechny tři patra na sobě, budeme mít takový ten klasický čtvercový motýlkový dort, tak nevím, jestli i k tomu bude záloha za podnos....
caute, my sme velmi sklamani tortou od Anny Magdaleny!!! Objednala som velku cokoladovo bananovu pre moju dcerku k narodeninam do skolky a ked sme ju zacali krajat, zacala sa rozlievat! Hruuza! Chutovo takisto nic moc, presladena....
Na druhy den som volala Anne Magdalene, s tym,ze tortova plnka cela vytiekla- bolo to ako roztopena zmrzlina.... Povedala,ze zisti,co sa stalo a da mi zlavu....Nikdy sa neozvala!!! Takto si cenia zakaznikov!
Dokonca som si to aj nafotila,lebo tak zle urobenu tortu za 2000Kcs som este nevidela!