Svatební dort Anna Magdalena - ochutnávka, cena, přístup

Profilova fotka
Ahoj holky. Už přes měsíc sháním cukrárnu, která nám upeče svatební dort. Byli jsme na ochutnávce v Praze, chuť výborná, cena 8 tisíc za dort pro 40 lidí naprosto úděsná. Dostala jsem tip na cukrárnu Anna Magdaléna. Byli jste tam někdo na ochutnávce? Jaký byl přístup a dohoda? Co cena a chuť? Děkuji za každé info.
Odpovědět
@fredericka ahoj, byli jsme na ochutnávce a hned jsme si u nich dort objednali- opravdu výýýýýýborné dorty, přístup pana cukráře který s námi jednal byl na jedničku, profík jak má být. Máme patrový dort každé patro jiný korpus a náplň a cena 3500,- + 1000Kč vratná záloha na podnos. Můžu jenom doporučit, opravdu se na ten dort těšíme.-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju moc !!
Odpovědět
Ahojky tak prave vcera jsme tam byli a vysledek? Objednavka na 4patrovy dort pro 80lidi za 9000,- :-D
Odpovědět
Ahojky,byli jsme tam a hned si i objednali.Ochutnávka neměla chybu,mají opravdu výborné věci :-).Budeme mít 3patrový dort pro 30 lidí za 3550 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Nám právě poslali předběžnou kalkulaci za dort pro 40 lidí na 4100 Kč. Přišlo mi to nejdřív docela hodně, ale když prostě nechci s máslovým krémem a kopou šlehačky, tak nám asi nic jiného opravdu nezbyde. Tak uvidíme na té ochutnávce, snad si aspoň pochutnáme, když už to levněji nepůjde....
Odpovědět
@fredericka my to máme podobně a bylo nám řečeno že je v tom ta 1000kč vratná záloha za podnos, nemáte to stejně?
Odpovědět
@fredericka My máme ovocný dort s trubičkama z bílé čokolády (ty jsou na něm asi nejdražší) a náplň bude tvarohová s jahodama a malinama,i když všechny ty náplně byly výborné.Nemáme rádi marcipánové dorty a ovocný se myslím na léto docela hodí.My máme taky 1000 Kč vratnou zálohu na podnos,ale není v ceně :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@preclyk těžko říct, já jsem s paní zatím komunikovala jen přes email a zdála se být velice příjemná, o podnosu nicméně nic neříkala. Chystáme se teď na ochutnávku první středu v červnu, tak se už musí rozhodnout nebo nakonec nestihneme objednat žádný :-S ještě mě teď napadlo, že my máme všechny tři patra na sobě, budeme mít takový ten klasický čtvercový motýlkový dort, tak nevím, jestli i k tomu bude záloha za podnos....
Odpovědět
@fredericka ahaa já jsem přehlédla že máte třípatrový, to se omlouvám.-) my máme dvoupatrák ale taky pro 40 lidí
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
caute, my sme velmi sklamani tortou od Anny Magdaleny!!! Objednala som velku cokoladovo bananovu pre moju dcerku k narodeninam do skolky a ked sme ju zacali krajat, zacala sa rozlievat! Hruuza! Chutovo takisto nic moc, presladena.... Na druhy den som volala Anne Magdalene, s tym,ze tortova plnka cela vytiekla- bolo to ako roztopena zmrzlina.... Povedala,ze zisti,co sa stalo a da mi zlavu....Nikdy sa neozvala!!! Takto si cenia zakaznikov! Dokonca som si to aj nafotila,lebo tak zle urobenu tortu za 2000Kcs som este nevidela!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?