Svatební dort a zákusky za rozumnou cenu? Okolí Praha a Mníšek pod Brdy ?

Ahoj všem, nemáte prosím někdo tip na dobrou cukrárnu, kde pečou dobré svatební dorty a zákusky za rozumnou cenu??? :-) Budeme mít svatbu v Líšnici (kousek od Mníšku). Díky!!!!!
Odpovědět
Lucie Průšová, Jílové
Odpovědět
měla jsem moc šikovného cukráře, je z Vinoře, cena za 3 patrový dort byl 2500, -:) Mám ho myslím i v albu, každý patro jiná chuť :)
Odpovědět
Ahoj,já doporučuji paní Lucii dorty od Rozárky.Je z Hostivic a dorty má na stránkách.Já už totiž nikoho jiného snad ani doporučovat nebudu :-) .Tak hodně štěstí při výběru,já ho měla!!!
Odpovědět
Ahoj, já jednoznačně doporučuji pekařství a cukrářství Jarolímek přímo v Mníšku. Byli jsme hodně nároční na dort, věděli jsme, že co se vzhledu i obsahu týče chceme skoro nesplnitelné, a tak jsme se s panem cukrářem dohodli na kompromisu. Druhý den nám volal, že kompromis bere zpět a že chce zkusit naši původní verzi jako cukrářskou výzvu. :) Dort byl úžasný, nádherný a chuťově dokonalý a za hodně přijatelnou cenu. :) Měli jsme od něj i výslužky, u kterých se každý ptal, jestli jsou domácí, že nikdy tak dobré svatební koláčky a zákusky nejedl. :) Nevolila bych jinak! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vyzkoušejte mé nové originální krabičky na výslužku v několika barevných provedení. Více na mém webu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?