Svatební dort a cukroví v okolí Českého Krumlova?

Profilova fotka
Milé nevěstinky a i vy ostatní nevíte o někom kdo by upekl krásný a hlavně dobrý svatební dort a svatební cukroví včetně koláčů někde v okolí Krumlova? Za všechny tipy moc děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
@petulkavikulka Ahoj, z vlastni zkusenosti opravdu nevim, ale slysela jsem chvalu na Cukrarnu Moka ve Velesine, mrkni tady na stranku: http://www.riot.cz/moka/
Odpovědět
Profilova fotka
Za tip moc děkuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky mame objednany dort v cukrarne Moka tak jsem zvedava...
Odpovědět
Holky, nechci strašit, ale vím, že nedávno nevěsta @janneys nebyla s Moka cukrárnou spokojená. Víc v jejích fotkách (tuším).
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě absolutní NE cukrárně Moka, dort za 4,5 tis a vypadal naprosto jinak, než měl! Přikládám foto, jak měl vypadat a foto, jak vypadal. Vzor, který jsem jim vytiskla jako fotku a měli ho u objednávky (foto č. 1). No na to, že měl mít akorát navíc pruh JEDLÉ stuhy na každém patře (stuha byla obyčejná, připíchá špendlíkem) a místo těch fialových kytek že měly být malé bílé chrizantémky prokládané rozkrájenými jahodami, mi ta podoba absolutně nesedí! Navíc si nechali připlatit asi 1000,- za to, že nám na něj udělají plastické bílé ornamenty, jako na foto č.1, které byly jen na jedné straně a navíc byly tak strašné a humpolácké, že to raději obsluha hotelu otočila tím nepovedeným zdobením k nám místo do prostoru! Tam už mě nikdy nikdo neuvidí! Navíc domluva s nimi byla strašná, paní si dokonce dovolila nám říct, když poprvé napsala celou objednávku špatně a muselo se to opravovat, že je zdržuje to s námi předělávat, že si vymýšlíme takové blbosti!!! To byl vrchol! A co se chuti týče, tak to vůbec nezachránili, jelikož jsme si objednali oříškový korpus a vanilkový máslovo-pudinkový krém a jahodovou marmeládu. Korpus byl strašně tuhý, kolem marmelády to proletělo z hoooodně velké dálky a krém chutnal jak rozšlehané máslo s kusy oříšků. Takže také úplně mimo. A ještě podotýkám, že dort se svažoval ke straně. Takže vážně zkušenost za všechny prachy. A navíc nikomu moc nechutnal, 3/4 lidí si dali kousek aby neurazili a vraceli talířky s kusy dortu obsluze. Hrůza! Co si ale chválili byly dorty, které jsme rozkrájeli do výslužek. Ty byly z Fontány z Krumlova.
Odpovědět
Profilova fotka
@petulkavikulka a jinak koláčky jsme měli ze srnínské cukrárny, za super cenu a chuťově moc dobré (asi 2,50,- za ks). A cukrvíčka od paní z Hosína. Dovezla nám je do ČB a také chuťově skvělé! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janneys a náhodou paní z Hosína nemá žádné internetové stránky, že? Za info o cukrárně Moka moc děkuji, po tom co jsem si teď přečetla se raději podíváme jinde.
Odpovědět
Profilova fotka
@petulkavikulka paní nemá internetové stránky, má myslím něco na facebooku. Dala mi na ní kontakt kolegyně v práci. Paní je na mateřské a má to jako přivýdělek ;-) Ale byla s ní skvělá domluva, vše udělala dle našeho přání a chuťově moc dobré ;-) Jestli chceš, mohu ti poslat zprávou kontakt ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janneys to bys byla hodná a kdyby se povedl i odkaz na ty facebookové stránky byla bych moc ráda. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petulkavikulka posláno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janneys chtěla jsem se ještě zeptat jestli náhodou nemáš kontakt do té srnínské pekárny jak jste odsud měli ty koláčky a jak dlouho dopředu jste je objednávali. Moc děkuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petulkavikulka dobrý den, telefon: 380701025, je to přímo na cukrářskou expedici, většinou chtějí týden dopředu, ale stalo se nám také , zě jsme zavolali ve středu a o víkendu jsme je měli. Záleží na tom kolik mají práce katolík ks chcete. Jinak mohu potvrdit, jsou chuťově výborné. :-) Na paní z Hosína mám také kontakt pokud budete chtít, jmenuje se Michaela Váchová, na Facebooku ji najdete pod Dorty od Míši, pokud budete chtít číslo budu se muset kouknout do diáře, velmi šikouvná mladá paní, řemeslo podědila po své babičce takže precizní neošizená práce. A velmi chutné.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@petulkavikulka Váchová Michaela, telefon: 721085106, facebook Dorty od Míši
Odpovědět
Profilova fotka
přeesně tak :-) jak se srnínem tak s paní Váchovou jsme byli 100% spokojeni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatebnifotoalba moc děkuji za kontakty :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@janneys můžu také poprosit o kontakt na tu paní?? Děkuji moc :-)
Odpovědět
@janneys pokud můžete pošlete mi prosím zprávu na abauerova@seznam.cz děkuji s přáním pěkného dne Anna
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?