Svatební cukroví. Jaké je nejvhodnější na léto?

Profilova fotka
Ahoj holky,muze mi nekdo prosim poradit,jake je nejvhodnejsi cukrovi na leto.Bereme se v srpnu,takze pocitam,ze bude pekny vedro.Mate nekdo nejaky tip?Diky moc ;-)
Odpovědět
Já si objednám u paní co peče odlehčené cukroví. My máme svatbu 1.9. a už jsem si dopředu rezervovala i holčiny co peče dorty 2 děkovné a 1 větší na hostinu.
Odpovědět
Profilova fotka
@evasidlochova My se berem na konci července, bude trocha koláčků (peču sama s tchýní a bude jich jen tak aby se neřeklo) a pak mi teta upeče ořechový dort a ségra cheesecake. Ten cheesecake si myslím že je na léto bomba. Na dortu od tety si trvám, páč je vynikající a jsem si jistá, že jestli zbyde a budeme ho dávat do výslužek tak ho doma nikdo nevyhodí :-) A pak akorát spousta ovoce...
Odpovědět
@evasidlochova my jsme meli svatbu loni v cervenci a taky me vsichni strasili, jak je to neprakticke, ze se nam bude cukrovi roztekat atp. a ve finale zadne teplo nebylo, takze se rozhodne nic neroztekalo, takze na pocasi radeji nespolehej ;-) ...a cukrovi jsme meli "klasicke" (plnene kremy, marcipanovy dort) a myslim, ze by to vydrzelo i ve vedru, protoze v restauraci jsme meli k dispozici lednicku, takze nam cukrovi "servirovali" podle potreby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?