Ahoj nevěsty chci se zeptat které jste z Kaplička a okolí ČB a ČK kdo Vám bude péct cukroví, koláčky a dorty na svatbu? Chci domácí a kvalitní ale zase ne ze dam za kilo 700kc.... Potom kde jste objednválky květinovou výzdobu, kapelu, klasickou muziku a kde jste mely hostinu. Obřad budeme mit na Poresine. :-) Dekuju moc Bára
@kettryn tak na to bych si dala pozor, fotky rozmazané, práce nekvalitní a ty hezké dorty nejsou její,.. nevím proč si někdo stáhne dorty co mu nepatří, pak si vyberete a to co Vám vytvoří pak neodpovídá a lidičky jsou zklamaní. Má tam například dort z obchůdku U balonku, stažené z netu apod, a její dorty jsou asi ty ostatní :-)
já mám s touto pekařkou vlastní zkušenosti a vím že má výborné zájkusky, cukroví i dorty. Sama paní říká, že ne všechny fotky jsou její výtvor,ale má je tam pro představu toho co je schopna udělat, a taky to tak potom je. Sama jsem objednávala a jedla již hodně dortů. Je to ´´naše´´ už rodinná cukrářka jsme s ní velmi spokojeni. Zkuste paní zavolat, je ochotná vám vše ukázat, udělat ochutnávku a na všem se dohodnout. Myslím, že je nevhodné hanit někoho koho jsem nikdy neviděla a u koho jsem nikdy nic neochutnala.
@kettryn věřím, že s ní máte dobre zkušenosti, ale dávat fotky cizich dortů na své stranky je více než neseriozní. V galerii ma dvě urovně dortů. Jedny jsou její a druhé stáhle z netu, kterou jsou trochu o něčem jinem. Přitom sama špatnou práci nemá, tak nevím proč tohle dělá. Ty stahle z netu jsou vždy ořízle až nevím kde,aby nebyl vidět vodoznak apd
@kettryn v žádném případě paní nechci hanit, ale bylo by fajn, kdyby prezentovala svoji práci, ne stažené cizí fotky s tím, že tohle dokáže udělat... na její práci nevidím moc hezké květiny, ani potažení dortu bez hrbolků, hrany... no asi deformace těch co dorty dělají. Nejsou nejhorší, to ne, ale ani ne v takové čisté kvalitě jako prezentuje na cizích fotkách. To znamená, že já jako nevěsta půjdu, bude se mi líbit třeba ten dvojbarevný čokoládovo-bílý dort, vyberu si ho a pak mi přivezou katastrofu ( toho jsem byla svědkem ) a známá to chuděra zachraňovala na místě svatby... a pak mi zbydou jen oči pro pláč. Nesouhlasím s " krádeží" fotek, kde jsou autorská práva? Někdo ten dort vymyslí, udělá , stráví nad tím spoustu času a někdo si to dá na své stránky bez jediného odkazu ... bez jediného slúvka, že to není její. To se prostě nedělá .
Je vidět ze nemate moc zkusenosti se zákazníky. Nechci a budu nikomu vyvracet jeho názor,to ne. Ovsem ze zkusenosti vím,ze vysvětlit zákazníkovi jaké jsou možnosti vzhledu a zdobení a tvaru bez fotek je skoro nemožné. Paní nam ukázala moznosti jak by dort mohl vypat,jaké by mohl mít zdobení a privhute...atd a mi si vybrali. Dostali jsme i ochutnávku příchutí a v den D jsme si pro dort přijeli. Jelikož jsme si vybrali tvar z jedné fotky a zdobení z jine,neviděli jsme celkový dort předem. Nebyl takový jak jsem si myslela,byl mnohem lepší. A to i další dorty - k narozeninám,oslavam...
Nechci nikomu něco nutit,ale me zkušenosti a zkušenosti mého okolí jsou na 100%
@kettryn myslím, že mam zkušenosti se zákazníky více než bohaté :-)) Pokud si zakaznik nevybere z me nabídky, tak mi klidně pošle fotečku co se mu líbí a domluvíme se na podobě, ale nenapadlo by mě si dát fotku ciziho dortu na svuj profil nebo někam jinam. Minimalně by u těch fotek mělo být napsano pro inspiraci, protože takhle paní porušuje autorské práva.