Prosím o pomoc se svatebním dortem

Děvčata prosím mohla by jste mi nějaká doporučit nějakou šikovnou cukrářku z Brna, která by mě mohla zhotovit svatební dort na 3.9.2016.V příloze přikládám foto pro představu, jak by měl můj vysněný dort vypadat. Měla jsem cukrářku domluvenou,ale bohužel mi sdělila, že mi dort nemůže udělat a tak akutně sháním nějakou jinou, šikovnou a cenově přijatelnou. Předem Vám všem moc děkuji za pomoc.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dort není problém vyrobit, zajistit můžeme i dovoz na místo určení. Výběr korpusů a krémů je na Vaše přání a kytičky na dort buď vymodelujeme, nebo necháme od květinářky navázat. Vše je o domluvě.
Odpovědět
Ahoj, doporučuji paní Ondrovou, ukázky na jejím webu. Dělala dorty už dvěma známým, byla jsem na ochutnávce a paráda. Skvělá domluva. p.ondrova@centrum.cz Mě bude dělat dort na 10.9 :)
Odpovědět
Tyhle dorty zvládne každá cukrářka, nic na tom není, ani není tak pracný jako potažený fondánem nebo marcipánem, mě osobně připadá jak nedodělaný , ale každému se líbí něco jiného.
Odpovědět
Profilova fotka
@ lujalu Není pravda, že tenhle dort zvládne udělat každá cukrářka. Ač se to nezdá, tak udělat nahý dort je pěkná fuška. Právě třeba proto, že potahovácí hmota schová všechny nejasnosti a praskliny a křivosti, popřípadě udrolený korpus. Lze to pěkně schovat a vyvarovat krémem. A nic nejde vidět. Tady ti jde vše vidět. Proto hodně cukrářek tyto dorty nedělá. Taky korpus musí být dobře vyvážený a být tam odpovídající krém (třeba dole trošku hustější).
Odpovědět
Já budu mít také nahý dort (je u mě na zdi), ale bohužel jsem z Jižních Čech, to je od Vás dost štreka :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?